Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogy vannak itt a téli szabads...

Hogy vannak itt a téli szabadságok?

Figyelt kérdés
AZ lenne a kérdésem,hogy a big 4 cégeknél (KPMG,E&Y, Pwc Deloitte) karácsonytól (dec 23) szilveszterig (jan 2) szünet van? Vagy a két ünnep között is dolgoznak?

2021. márc. 20. 21:40
 1/9 A kérdező kommentje:
Most fogok elkezdeni dolgozni az egyik big 4nál,előtte is egy adótanácsadó /könyvvizsgáló cégnél voltam,ott dec 20tól ja. 2ig leállt az egész iroda.
2021. márc. 20. 21:41
 2/9 anonim ***** válasza:
29%
Nyugi, nem éred meg náluk a karácsonyt.
2021. márc. 20. 21:45
 3/9 A kérdező kommentje:
Miért ne érném meg a karácsonyt?:D Gyakornok leszek egyébként,utolsó éves egyetemista vagyok.
2021. márc. 20. 21:48
 4/9 anonim ***** válasza:
36%
És vajon ezt miért nem merted az interjún megkérdezni ha ennyire fontos gyakornokként márciusban? Vagy az első héten betanítás közben esetleg?
2021. márc. 20. 22:02
 5/9 A kérdező kommentje:
Pl azért mert most gondolkodtam el rajta hogy vajon itt hogy működik. Illetve interjún nyilván nem kérdezek ilyet...
2021. márc. 20. 22:04
 6/9 ascelpius ***** válasza:
62%
Nyugodtan kérdezz rá, én is rászoktam az első héten, hogy év közben miként tervezzek a szabijaimmal. Semmi extra nincs ebben a kérdésben
2021. márc. 20. 22:55
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
kötelező a szilveszteri excelezés, majd jelezni fogják előtte
2021. márc. 21. 01:06
 8/9 anonim ***** válasza:
Az ilyen cégeknél nem szokott év végén leállás lenni.
2021. márc. 21. 10:45
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszi!

Egyébként nagyon hamar elmegy ezekről a helyekről mindenki? Vagy mi ez a nem érem meg a karácsonyt kijelentés az elsőtől?

2021. márc. 21. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!