Munkát keresek a páromnak Debreceni vagyok milyen olyan munkahelyeket tudnátok mondani a közmunkán kívül ahová se érettségi se szakma nem kell?
Figyelt kérdés
2021. márc. 20. 18:41
31/39 A kérdező kommentje:
És segédmunkásokat hova keresnek?
2021. márc. 22. 20:28
32/39 anonim válasza:
Kicsit erőltesd már meg magad, baràtod a goggle.
33/39 A kérdező kommentje:
Jól van de hiába ütöm be hogy Debrecen bead nekem Budapestet meg Győrt meg anyám tudja még milyen Dunántúli várost.
2021. márc. 22. 20:58
35/39 anonim válasza:
Segédmunkás menjen építkezésbe. Sógiraim ott dolgoznak,mára vállalkozók és jobban keresnek mint férjem aki gépészmérnök.
Csak nehez fizikai munka az elején főleg ügyes kell lenni, utánna boldog élet jó fizu stb
36/39 anonim válasza:
Oda sokszor életrajz sem kell , hanem személyesen menjen el vagy ismeretség és ügyesség leginkább
37/39 A kérdező kommentje:
És közmunka hol van Debrecenben a Dehuszon kívül mert engem nem zavar ha közmunkás csak dolgozzon?
2021. márc. 23. 16:39
38/39 anonim válasza:
Nem értelek... Már ajánlottunk sok munkát,linket is kaptàl, miért akarod közmunkàra küldeni? 50 ezerèrt....
39/39 A kérdező kommentje:
Valahol csak dolgozzon már 50 ezer mégis több mint a semmi vagy a 22 ezer.
2021. márc. 23. 17:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!