Munkát keresek a páromnak Debreceni vagyok milyen olyan munkahelyeket tudnátok mondani a közmunkán kívül ahová se érettségi se szakma nem kell?
Mit válogat a kedves párod?
Munkát keresni is lusta... Nem még dolgozni...
Mellesleg profession, jooble, fb állasok nem itt
Ha van jogosítványa és jó fizikummal rendelkezik, akkor valamilyen futár munkát vállaljon, Tesco, Auchan, Bárdi, Unix, TNT, DPD, Posta, rengeteg helyen keresnek futárokat és a fizetésük sem rossz.
Ha ehhez nincs kedve akkor esetleg egy targoncavezetői vizsgát tegyen le és egy nagyobb raktárba kérdezzen rá hogy lenne-e lehetőség sok cég nem hirdet targoncásoknak állást, mégis szükségük lehet rá. Ha van a közelben ilyen lehetőség érdemes körbe kérdezni, ha tényleg akar dolgozni 1 hónapon belül fog találni biztos állást.
"ahová se érettségi se szakma nem kell?"
Nekem se volt érettségim.
És láttam hogy anélkül már be sem engednek sehova.
Meló mellett megcsináltam. Találtam is állást, ennek 13 éve, azóta is ott dolgozom.
Most volt fizetésemelés. Az alapbérem 436 ezer, plusz a műszakpótlékok. Cafeteria 400 ezer fölött. Most fizették az éves jutalmat, 300 ezer körül.
Röviden:
A párod egy munkakerülő, iskolázatlan fæsz, aki ahhoz is lusta, hogy magának keressen munkát, de még válogat is, pedig a 8 általánosával nem engedhetné meg magának, te meg eltartod...
Dobd ki a pîcsába!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!