Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Munkát keresek a páromnak...

Munkát keresek a páromnak Debreceni vagyok milyen olyan munkahelyeket tudnátok mondani a közmunkán kívül ahová se érettségi se szakma nem kell?

Figyelt kérdés
2021. márc. 20. 18:41
1 2 3 4
 11/39 A kérdező kommentje:
Azt mondta hogy udvarost vagy segédmunkát nézzek neki esetleg tudtok olyan helyet ahol keresnek udvarost Debrecenben?
2021. márc. 20. 19:55
 12/39 anonim ***** válasza:
80%

Mit válogat a kedves párod?

Munkát keresni is lusta... Nem még dolgozni...

Mellesleg profession, jooble, fb állasok nem itt

2021. márc. 20. 20:00
 13/39 anonim ***** válasza:
Nehézgépre csináljon jogosítványt és az építőiparban talál melót.
2021. márc. 20. 20:05
 14/39 anonim ***** válasza:
100%
Valahogy egyet értek a 12-es válaszolóval. Én írtam a jabilt. Én is ott gályázok, és szeretek ott dolgozni. Bár nem 8 általánossal. Aki annyira nem volt képes, hogy egy érettségit végig se..eljen, az ne válgosson. Fogadja el ami elsőre adódik. Jó a pénz nem egy álom fizetés, de a segédmunkás se keres szerintem többet. Mellesleg elég sokan dolgoznak ott operátorként, még diplomával is! Miért? Mert a munka kell. Enni kell. Azaz, dolgozni kell.
2021. márc. 20. 20:08
 15/39 anonim ***** válasza:

Ha van jogosítványa és jó fizikummal rendelkezik, akkor valamilyen futár munkát vállaljon, Tesco, Auchan, Bárdi, Unix, TNT, DPD, Posta, rengeteg helyen keresnek futárokat és a fizetésük sem rossz.

Ha ehhez nincs kedve akkor esetleg egy targoncavezetői vizsgát tegyen le és egy nagyobb raktárba kérdezzen rá hogy lenne-e lehetőség sok cég nem hirdet targoncásoknak állást, mégis szükségük lehet rá. Ha van a közelben ilyen lehetőség érdemes körbe kérdezni, ha tényleg akar dolgozni 1 hónapon belül fog találni biztos állást.

2021. márc. 21. 01:50
 16/39 anonim ***** válasza:
Hajdúszoboszlón bejárónő vagy besegítő háztartásba plusz pénzért, szülés után keresek vkit aki segítene , az utat fizetném
2021. márc. 21. 08:11
 17/39 anonim ***** válasza:

"ahová se érettségi se szakma nem kell?"

Nekem se volt érettségim.

És láttam hogy anélkül már be sem engednek sehova.

Meló mellett megcsináltam. Találtam is állást, ennek 13 éve, azóta is ott dolgozom.

Most volt fizetésemelés. Az alapbérem 436 ezer, plusz a műszakpótlékok. Cafeteria 400 ezer fölött. Most fizették az éves jutalmat, 300 ezer körül.

2021. márc. 21. 08:14
 18/39 anonim ***** válasza:
8 általánossal csak gyárba fogják felvenni, max kertészkedni de oda nyuggerket szoktak alkalmazni
2021. márc. 21. 08:20
 19/39 A kérdező kommentje:
Bárhová kiközvetít a munkaügyi ha kér közvetítői papírt?
2021. márc. 21. 09:30
 20/39 anonim ***** válasza:

Röviden:

A párod egy munkakerülő, iskolázatlan fæsz, aki ahhoz is lusta, hogy magának keressen munkát, de még válogat is, pedig a 8 általánosával nem engedhetné meg magának, te meg eltartod...

Dobd ki a pîcsába!

2021. márc. 21. 12:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!