Ebay rendeléses probléma?
Figyelt kérdés
Rendeltem február elején egy gyűrűt Kínából, és akkor azt írta ki hogy március és április között meg fog érkezni. Figyeltem az e-mailem, és kaptam az emailt hogy "You order is on its way" ezt 6 napja kaptam. Ma megnéztem a termék lapját és az volt oda kiírva, hogy "Does not ship to Hungary", és a rendelési előzményeim között azt írja hogy Március 18 és Április 29 közt érkezik. Most ilyenkor mi van? Mi a teendőm? Várjak? Mert nekem ez nagyon káoszosnak tűnik, hogy meg tudtam rendelni, és e-mailt is kapok, hogy érkezik, aztán meg Magyarországra "nem szállít" és a szállítási időpont is át lett állítva. Nem nagy értékről van szó de azért érdekelne, hogy mi a fene van ilyenkor.2021. márc. 18. 20:57
1/1 anonim válasza:
Káoszos a kérdésed, az. Semmilyen probléma nincs. Ennyire unatkozol, hogy így kombinálsz? Frissítette a leírást a KÖVETKEZŐ VEVŐNEK. Neked meg feladta a rendelésed a postán. Ha nem kapod meg, majd visszakéred az árát. Nem hiszem el hogy ez ilyen bonyolult...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!