Hol álljak neki fejleszteni, bővíteni a pénzügyi tudásom?
Kiszamolo blog elég jó, sok cikkel, széles kommentelő olvasó réteggel.
Tett fel YouTubeon is ingyenes megnézhető pénzügyi oktatási anyagokat, amiken korábban pénzért lehetett részt venni.
Variance, alapblog podcastok.
Kiszamolot nem szeretem mert fillerbaszo miklos eddig tobb penzt vesztett el nekem mint amennyit megkeresett a tanacsaival
Ne vegyek teszlat meg bitcoint.
Teszlat nem is vettem de szerencsere minden penzem betoltam bitcoinba es tobb szaz szazalekot hozott azota, es meg szerintem felfele fog menni.
A fillerbaszas meg az hogy ne vegyek szendvicset, kavet stbt mert magamnak is megtudom csinalni, ne koltsek karacsonykor ...
Én mondjuk azon lepődtem meg, amikor tavaly április környékén bedőlt a részvénypiac, és lebeszélte az embereket hogy ilyenkor beszállni olyan mint viharban kihajózni -vagy valami ilyesmi- én beletoltam pár milliót, és 40+ % -ot kerestem pár hónap alatt.
Passz.
Robert Kyosaki könyveit ajánlom. Persze, bármit olvasol bennük, kritikus szemmel nézd - én sem hiszek el mindent belőlük, hiába vagyok nagy tisztelője Kyosaki munkásságának. Szerencsére a Tiktokon, a Youtube-on és a többi népszerű platformon is egyre több a színvonalas interjú/videó, amit sikeres emberekkel forgattak. A személyes kedvencem Charlie Munger (ő Warren Buffett jobb keze). Mostanában lett 100 éves és a vagyona 1,8 milliárd dollár. Az ő szavaira érdemes hallgatni.
A nap végén nem az fog számítani, hogy milyen könyveket olvastál el és milyen videókat néztél meg, hanem az, sikerült-e bölcsebben lefeküdnöd, mint ahogyan reggel felkeltél. E tekintetben a legjobb személyiség fejlesztő módszerek:
(1) Dolgozz azon a területen, amelyen fejlődni szeretnél!
(2) Ha valami érdekeset láttál, olvastál, vagy tapasztaltál, beszéld meg a barátaiddal! Vedd magad körül olyan barátokkal, akik hozzád hasonlóan érdeklődnek az üzleti világ iránt! A fejlődést a vélemények sokszínűsége adja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!