Az aupair-nek lenni veszélyes? Cselédként kezelik az embert?
Nem értem, mi lenne veszélyes, mire gondolsz.
Másrészt az sem világos, mit értesz a "cselédként kezelnek" alatt. Az aupair nem családtag, hanem gyerekek gondozására felfogadott személy, ezért azt kell tennie, amit a szülök mondanak, nem ö dönt, hoyg mire van kedve.
Szerintem nem veszélyesebb, mint bármilyen más munka, éppen ellenkezöleg.
Az meg elvárható, hogy ha ott vagy, akkor elvégezd, amit kell. Ha rendes szerzödéssel mégy, abban meg van szabva, heti hány órát kell és szabad dolgoznod, ez mindkét félre érvényes.
Persze vannak családok, ahol jobban befogadják az aupairt, meg vannak, akik jobban távolságot tartanak, de ez alaptermészet kérdése, illetve kulturális különbségek is vannak.
Nem a 7-es vagyok, de a lányom volt aupiar, neki nagyon tetszett, naponta meg volt, mikor kell a gyerekekel fogalkoznia, megvolt, hogy mikor van szabadideje, mikor van nyelvtanfolyama, hétvégi programokra vitték magukkal, szóval majdnem családtagként kezelték.
Írországban, Dublinban volt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!