Informatika terén van önkéntes munka? (kb egy gyakornoki pozició, de fizetés nélkül)
Nemrég kezdtem az egyetemet és nagyon érdekelne, hogy tényleg nekem való-e ez a szakma. Tudásom nem elegendő ahhoz, egy real gyakornoki pozicióra alkalmas legyek, de nem akarom vesztegetni az időmet.
Szóval gondolkodtam, hogy van-e ilyenre lehetőségem, hogy egy gyakornoki/diákmunka, ahol kb az a fizetésem, hogy tanulok és tapasztalatot szerzek.
Szerintetek ennek van értelme? És ha igen, akkor hol lehet ilyen poziciókat keresni?
Azért 0 tudással nem fognak felvenni sehová sem. Milyen egyetemet kezdtél el, mert van kapásból 4 informatikai szak felvi szerint:
Alapképzésben az alábbi képzési szakok közül választhat.
gazdaságinformatikus szak
mérnökinformatikus szak
programtervező informatikus szak
üzemmérnök-informatikus szak
Illetve kulcs szavakba bele írtad, h programozás. Milyen program nyelveket tanulsz/tanultál, mennyi a tudásod belőle?
gazdaságinformatika
Java és úgy magamtól még Python-t tanultam.
Ez nem mostani terv. Minimum vizsgaidőszak utánra gondoltam nyáron, de lehet csak következő félév.
Addig talán sikerül leülnöm és magamtól tanulnom (van egy külön kurzus amit vettem) + ma kezdődik Oracle Java képzés egyetemen keresztül, amire jelentkeztem.
Amúgy akkor van ilyen fajta ("önkéntes") gyakornoki munka? És értelme is van?
adatelemzői irány érdekel, ahol van programozás (nyilván nem csak programozás, de attól még van és pl gyorsan megnéztem egy ilyen hírdetést és preferálják a gazdaságinformatikai tanulmányokat)
De köszi! Akkor nincs ilyen lehetőség itthon.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!