Mi lesz velem, árufeltöltéssel kapcsolatban valaki tud segíteni?
Figyelt kérdés
Kicsit beszélek magamról,20 éves vagyok,egy hétköznapi srácnak mondanám magam,ennyi elég is:D na szóval még nem volt SOHA munkahelyem és nem is dolgoztam pénzért cserébe max szivességből,jelenleg főiskolás vagyok és elegem van abból hogy mindig zsebpénzre kell várnom... Pest megyében élek 45km-re Bp.-től egy kis faluban,de sokszor tültöm szabadidőment fent a fővárosba,elkezdtem a hétvégén munka után keresgélni és a rébusz oldalán feltűnt egy éjszakai meló lehetőség a pesti úti teszkóba árufeltöltő,ma el is mentem és megkötöttük a szerződést... tudom most jön az hogy az milyen utolsó legalja munka de nem érdekel:D szívesen csinálom,pénteken... 20.án éjjfélkor már kezdenék is de nagyon parázok hogy mit kell csinálnom illetve hogy mire számítsak... nem tudom hogy képzeljem el az első napot ahogy hozzákezdek a tevékenykedésemhez... meg fognak mindent mutogatni, és mi lesz a dolgom??? eléggé görcsölős vagyok minden új dolognál és a pénzszerzés nekem elég új feladatnak mondható... bemegyek és megmutatnak mindent hogy itt vannak a (pl.) banánok és ezt tedd ide mindig amikor elfogy... Ne értsetek félre nem egy elkényeztetett munkakerülő srác vagyok nagyon szivesen megcsinálok én bármit,de valahogy szorongok hogy mi lesz velem pénteken:(2010. aug. 18. 23:50
12/15 A kérdező kommentje:
Szia,neeem csak elég keveset tudtam aludni:D hááát ez a meló tényleg szo.ás:D ma este megyek 3.x-ra de rengeteget kell aludnom... 2 napja nem voltam nagydolgozni,teljesen felborult a szervezetem már most xD a melóval annyira nincs gond úgy kb 6 órán keresztül simán birnám de a 8 óra rengeteg,nagyon elfáradsz a végére idáig 2x voltam a nonfood osztályon és elég sokszor súroltam a polcokat inkább feltölteni szeretek(kihúzod a békával a raklapot és megkeresem azt amit pótolni kell) igazítani utálok főleg a papír,íroszer osztályon mert ott minden füzetet sorba kell rakni mindent előre húzni a vásárlóknak hogy lássák xD a vezetők szigorúsága személyfüggő,tegnapelőtti nap laza volt tegnapi már pörgősebb... frissárún meg szárazon még nem voltam,arra kíváncsi vagyok milyen:) inkább az éjszakai melót ajánlom mert jobban fizet meg nincs akkora pörgés:) ha érdekel még vmi íírj és válaszolok:D most megyek dolgozni lassan:D jóéjt
2010. aug. 22. 19:50
13/15 anonim válasza:
Nem rossz, kitartás, csak így tovább.
Szerencse hogy téged ilyen gyorsan felvettek, remélem minél előbb kollégák leszünk. :)
14/15 A kérdező kommentje:
na most értem haza:) egész jó volt a mai nap a barkácsrészlegen voltam és dobozokból töltöttem az árut,nem volt vészes,igaz most vittem vagy 2deci kávét:D ide jönnél a pesti utiba?:) na gyere hívd fel a rébuszt,sztem kell nekik még ember mert most 3at biztosra tudok aki elmegy éjszakai melóról:)
2010. aug. 23. 08:53
15/15 anonim válasza:
Áh, csak amolyan távoli kollégák esetleg, egyelőre maradok vidéken. Esti gimi mellett esti műszak nem kedvező, teljesen fordított élet lenne. :D
Délelőttit tudom vállalni, az gondolom kicsit húzósabb lesz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!