Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mi lesz velem, árufeltöltéssel...

Mi lesz velem, árufeltöltéssel kapcsolatban valaki tud segíteni?

Figyelt kérdés
Kicsit beszélek magamról,20 éves vagyok,egy hétköznapi srácnak mondanám magam,ennyi elég is:D na szóval még nem volt SOHA munkahelyem és nem is dolgoztam pénzért cserébe max szivességből,jelenleg főiskolás vagyok és elegem van abból hogy mindig zsebpénzre kell várnom... Pest megyében élek 45km-re Bp.-től egy kis faluban,de sokszor tültöm szabadidőment fent a fővárosba,elkezdtem a hétvégén munka után keresgélni és a rébusz oldalán feltűnt egy éjszakai meló lehetőség a pesti úti teszkóba árufeltöltő,ma el is mentem és megkötöttük a szerződést... tudom most jön az hogy az milyen utolsó legalja munka de nem érdekel:D szívesen csinálom,pénteken... 20.án éjjfélkor már kezdenék is de nagyon parázok hogy mit kell csinálnom illetve hogy mire számítsak... nem tudom hogy képzeljem el az első napot ahogy hozzákezdek a tevékenykedésemhez... meg fognak mindent mutogatni, és mi lesz a dolgom??? eléggé görcsölős vagyok minden új dolognál és a pénzszerzés nekem elég új feladatnak mondható... bemegyek és megmutatnak mindent hogy itt vannak a (pl.) banánok és ezt tedd ide mindig amikor elfogy... Ne értsetek félre nem egy elkényeztetett munkakerülő srác vagyok nagyon szivesen megcsinálok én bármit,de valahogy szorongok hogy mi lesz velem pénteken:(
2010. aug. 18. 23:50
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Nyugi, ez természetes. Tudni fogják, hogy első napos vagy, ezért mindent el fognak mondani neked. A legfontosabb, hogy ha valami nem tiszta, akkor KÉRDEZZ! Nyugi, minden ok lesz, segíteni fognak :)
2010. aug. 19. 00:01
 2/15 anonim ***** válasza:
Semmi extra.. Haverom dolgozott ilyen munkakörben. Első nap szádba rágnak mindent. Raktárból kihozod a terméket egy ilyen zsúrkocsi szerű valamin aztán felrakod a polcra. Címke kifele nézzen! :D Arra számíts, hogy aki betanít "főnők" majd teszi az agyát meg megpróbálja eljátszani a kemény gyereket.. (Tisztelet a kivételnek) Éjszaka általában azért lazább ;')
2010. aug. 19. 00:03
 3/15 A kérdező kommentje:
Rendesek vagytok,picit megnyugodtam:) akkor felkészítem magam idegileg hogy ne görcsöljek,igazából nem szeretnék elszúrni semmit és szeretnék teljes mértékben elfogadható teljesítményt nyújtani,lehet ezért bukok bele:(
2010. aug. 19. 00:07
 4/15 anonim ***** válasza:

Ne parázz! Aki dolgozik, az téved (aki meg nem dolgozik, annak nincs miben tévedni)

Senki nem születik úgy, hogy mindent tud.

Majd elmondják, hogy mit hogy csinálj. HA valamit nem tudsz megkérdezheted valamelyik munkatársadtól is.

A főnökök sem mind emberevők. Ha le is szúr valamiért, gondolj arra, hogy rossz napja volt. Lehet őt is leszúrta a főnöke, és rajtad veri le.

Jó munkát!

2010. aug. 19. 06:37
 5/15 anonim ***** válasza:

Nyugi, eddig még egyetlen ember sem született hivatásos árufeltöltőként.

Mindenki megtanulta.

Ha másoknak sikerült, neked is menni fog.

Sokkal nagyobb bajba lennél, ha atomfizikusként alkalmaztak volna.

2010. aug. 19. 09:36
 6/15 A kérdező kommentje:
hivatásos árufeltöltő xD xD Köszönöm szépen mindenkinek a bíztatást:)
2010. aug. 19. 12:32
 7/15 anonim ***** válasza:

bocs, hogy ezt írom, de annyira CUKI vagy!!!!!!!!!!!!!

Vedd picit lazábban az egész életet, hisz te egy szerencsés srác vagy!

Akartál munkát, és 1 napon belül találtál. Valaki 3 hónap alatt se talál! És járhatsz suliba is, meg zsebpénzt is kaptál szüleidtől! Szóval te egy mákos fickó vagy! Biztos ügyes leszel!Na szia!

2010. aug. 19. 12:34
 8/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Megpróbálom lazábban felfogni,igaz hogy sokaknak több ideig kell keresgélni,de van akit nem közvetítenek ilyen gyorsan ki,örülök hogy lett munkám,csak mint már mondtam azért nem tudom mire számítsak mert ez lesz az első munkám:)
2010. aug. 19. 13:17
 9/15 anonim ***** válasza:

Hasonló cipőben járok mint te, már ami az új dolgokat illeti, én is tudok parázni rendesen. :) Nekem se volt munkám (F/19), de a Tesco-val szemezgetek (na nem mintha rengeteg lehetőség lenne itt), esti gimi mellett beszeretném vállalni.

Majd írsz röviden milyen volt? :)

2010. aug. 20. 09:21
 10/15 A kérdező kommentje:
Persze leírok mindent:D ma éjfélkor már elkezdődik számomra a pénzkeresés... "alig várom" :D
2010. aug. 20. 14:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!