Mit vennétek 5 millió forintból ?
Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem hogy ti mit kezdenétek 5 millió forintal ?
21 éves vagyok, jónak számító fizetéssel kinéztem egy autót ami nekem részben hobbi is lenne de tudom hogy pénzügyi szempontból nem érné meg.
Ti mit csináltok ennyi pénzel ?
Esetleg befektetnétek valamibe ?
2021. márc. 15. 08:55
21/35 anonim válasza:
Egy 21 évesnek otthon lakva vidéken a 200 nettó is jónak számító fizetés. Aztán ha nem főz anyu, nem fűt apu, akkor rögtön kiderül, hogy szarra se elég.
22/35 anonim válasza:
#2 milyen evot veszel 5 millióból?...
23/35 anonim válasza:
semmit. Pár évig félretenném, esetleg állampapírba, aztán ha kipukkan a csok lufi bevásárolok.
24/35 anonim válasza:
Bitcoint, meg tobbet :) pont a mult heten vettem 3 ra
25/35 anonim válasza:
Ha nettó 1 millió körül keresel vedd meg nyugodtan ha nem akkor az nem a te autód lesz
26/35 anonim válasza:
Hétvégi autónak,mindennapi használatra egy jó kis almera elég.
27/35 A kérdező kommentje:
Átlag 300-350 ezres fizetésem vagy egy hónapban szakmunkásként vidéken. Igen a szüleimnél lakom így könnyű volt spórolni. Természetesen nem elherdálni akarom ezt a pénzt mivel én kerestem meg és tudom hogy mennyit kellett érte dolgozom. Hosszú távú célom lenne egy saját ingatlan viszont az jelenleg 20+ millió megyeszékhelyen ahol vennék is.
Bár jó lenne egy ingatlan de az egész fiatal koromat nem szeretném sportolással tölteni egy komolyabb autó viszont nagy álmom lenne.
2021. márc. 15. 12:56
29/35 anonim válasza:
Én felújítanám az örökölt, de ramaty állapotban lévõ lakásom
30/35 anonim válasza:
Ilyen alacsony fizetéssel otthon lakva eszedbe ne jusson...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!