Havi 3.5 millió forintból milyen szinten lehet megélni Londonban?
Figyelt kérdés
2018. nov. 18. 13:40
1/12 anonim válasza:
Ez havi nagyjából 3500 font. Ennyi pénzből nagyon jól meglehet élni.
2/12 anonim válasza:
Bocsánat elírtam. 9300 font ez havi szinten.
3/12 anonim válasza:
Igen, nagyon jól, még feljebb is tudsz lépni ennyi bevétellel. Teszem azt, terjeszkedni több bevétel céljából, vagy épp félre tenni pénzt.
(Egy volt londoni lakos.)
4/12 anonim válasza:
Havi 3.5 millióból otthon is vígan meglehet élni. Én ennyi pénzzel tuti nem költöznék Londonba. Mondom ezt úgy, hogy 3 évig éltem ott.
5/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Itthon, Magyarországon természetes, hogy meg lehet élni, igencsak magas szinten.
De itthon ugyanazért a munkáért 410 000 Ft nettót kapok.
Az a kérdés, hogy Londonban magasabb vagy alacsonyabb szinten élnék e 3.5 millióból mint most...
Albi is kéne kint.
2018. nov. 18. 17:45
6/12 anonim válasza:
Egyértelműen ott 3.5m, mint itt 410e.
7/12 anonim válasza:
Meglehet, naná. Egy frankó kecó elég drága, de még így is marad elég. Okés a szórakozás is dràga, ha sokat bulizol, akkor hamar a sggére lehet verni ennek a pénznek is, de ha okosan költesz, akkor simán félretehetsz. Tesco pl. hasonló árban van, mint itthon. Mondjuk London helyett én egy kissebb városba mennék inkább, mert London nekem túlzsúfolt.
8/12 anonim válasza:
A legdrágább a lakhatás és a kocsi lesz. Ez a kettő rengeteg pénzt visz el, de a fizetésed felét félre tudod tenni, és tudsz viszonylag normálisan élni. Egy normális lakás több ezer font.
És valószínűleg osztozkodni kell valakivel, mert referencia nélkül nem tudsz egyedül lakást kivenni.
9/12 anonim válasza:
Majdnem havi £10k az még Londonban is kiemelkedően jó fizetés lenne, bőven átlagon felüli. Ennyiből a világon bárhol jól meg lehet élni.
10/12 anonim válasza:
Hát azért Londonban most sikerült napi 100-150 fontot úgy elkölteni, hogy nagyon nem éreztem, hogy full luxusban lettem volna, szóval azért okosan kell költeni, mert hamar elfolyik ez a pénz is, de ebből már félre lehet tenni egyébként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!