Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Egy átlag magyar dolgozó...

Egy átlag magyar dolgozó embernek mennyi idő 2 millió forintot félretenni? És neked mennyi idő lenne?

Figyelt kérdés
Illetve ha válaszolsz, h neked mennyi idő lenne, akkor kérdésem, h mennyit keresel, milyen munkakörben, és helyileg hol. Köszi.:)

2021. márc. 14. 17:29
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
62%
A gyakoris átlagfizetés valahol havi nettó fél és 1 millió forint között van.
2021. márc. 15. 10:53
 32/40 anonim ***** válasza:
59%
#31 van az több is.
2021. márc. 15. 11:45
 33/40 anonim ***** válasza:
74%
*a gyakoris programmágus átlagfizetés :-D
2021. márc. 15. 12:09
 34/40 anonim ***** válasza:
65%
5 hónap
2021. márc. 20. 21:33
 35/40 anonim ***** válasza:
59%
Egyébként ajánlani kéne a KSH-nak, hogy a gyakorikerdesek.hu alapján számolják az átlagkereseteket, mennyivel jobb számok jönnének már ki. Sőt! Az itteni bérnövekedés mértéke is elég extrém, úgyhogy még a parlamenti képviselők is nagyon jól járnának. Évente 60-70% emelés! Mindnkinek megérné...ja nem.
2021. márc. 21. 22:13
 36/40 anonim ***** válasza:
27%
#35. Igen, kb. pont ekkora sületlenség szokott az átlagember fejében elképzelésként élni az átlagbérről. Kb. a szocinyugdíjas takarítónő-szint, aki Facebookon osztja meg, hogy hát ő nem is ismer olyat, aki a KSH-átlagbért keresi, úgyhogy azt biztos nem is azt átlag, lol.
2021. márc. 21. 23:30
 37/40 anonim ***** válasza:
11%
a KSH átlagbér az bőven reális. Bp-en nincs is aki ne a dupláját keresné minimum, de inkább a 8-10 szerese az átlag. Csak a sok suttyó vidéki lehúzza
2021. márc. 21. 23:58
 38/40 anonim ***** válasza:
100%

Én csak azt nem értem, hogy miért ne lenne egyébként lehetséges, hogy itt sok esetben nem a kis keresetű emberek válaszolgatnak? Sőt... én úgy vettem észre, hogy nagyon sok kérdésnél, nagyon sokan megfogalmazzák hogy bőven átlagosan, vagy az alatt keresnek, még is valamiért azt az egy mérnököt, vagy informatikust, esetleg egyéni vállalkozót rángatják ki a sorból, hogy tuti kamu, aki le merte írni a saját, átlag feletti keresetét.

Ha valaki gyakran olvasgat itt, akkor nagyjából össze tudja rakni a képet, hogy általában egy témakörben zömében ugyanazok az emberek válaszolnak, mégha anonim módon is, egy-egy mondatból át lehet csatolni egy másik kérdéshez adott választ.

A gyakori nem egy reprezentatív felmérésre lehetőséget adó oldal tekintve, hogy bárki, bármikor regisztrálhat és válaszolhat. (Most tekintsünk el a nyilvánvalóan troll válaszolóktól.) Attól, hogy csak átlag feletti keresettel rendelkezők válaszolnak egy kérdésre, még nem az lesz az átlag kereset és ugyanígy van ez fordítva is.

2021. márc. 22. 10:14
 39/40 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem, mi a meglepő azon, hogy zömében azok írnak ide, akiknek van pénzük meg karrierjük. Én is inkább a szex szerelem rovatban tobzódtam, amíg nem volt családom, aztán a gyerek rovatban, most meg, hogy nem vagyok csóró, itt rontom a levegőt.

Pénzügyei annak vannak, akinek van pénze. Legalábbis az beszél róla szívesen.

2021. márc. 22. 10:30
 40/40 anonim ***** válasza:
5%

15ös, mesélj még..

Mi az a foglalkozás jelenleg Magyarországon, ami ennyire titokzatos? Semmi, csak nem tudod elég jól körülírni.

Bűvész vagy, videókat csinálsz?

Írd le, hogy youtubeos vagy, előadásokat tartasz. Ez elég tág.

Más hirtelen nem is jut eszembe, amit ne lehetne korrektül, általánosan körülírni.

2021. máj. 15. 23:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!