Melyik országba érdemes VÉGLEGESEN emigrálni?
Figyelt kérdés
Tehát mielőtt még mindenki ausztriázna leírom, hogy nem ingázni akarok, hanem kiemigrálni.
Jelenleg tudok folyékonyan angolul (olyan C1) és kb B1-es szinten németül. Plusz kettő másik kevésbé használható idegen nyelvet is beszélek.
2021. márc. 13. 19:08
31/31 anonim válasza:
Ugyan mi jó Koreában? Én is azt hittem, hogy tuti hely eleinte, de utána jártam, komcsi hangulat van, heti min 60 órás munkarend, ami több volt korábban, kötelező bajolgas a kollégákkal, mindig mindenkit meg kell várni munka után stb..Tehát kb hajnali egyre vergodnek haza és reggel hatkor indul a robot! Ezt ki bírja ugyan? Plusz nagyon alszentek is. Mellesleg, angoltanarnak csak akkor vesznek fel, ha x országbeli útleveleD is van, pl UK,USA...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!