Miért hirdetik meg állandóan ezt az állást?
Figyelt kérdés
Ősszel is jelentkeztem, és elutasítottak, mégis folyamatosan hirdetik, 2019 óta szembejön velem.
2021. márc. 11. 14:43
11/12 anonim válasza:
Nekem volt olyan munkahelyem, ahol a régi pozíciómat 2008-tól hirdetik, amint van valami baj a cégnél, akkor az abban a szerepkörben levő viszi el a balhét és felvesznek valaki mást.
12/12 anonim válasza:
Az ilyenekre úgy kell jelentkezni hogy elmész raktárosnak oda vagy targoncásnak mondjuk éskésőbb ha jóban leszel a vezetőkkel ott megmondod van ilyen végzettséged és nyelvtdusáod hozzá akkor megkapod a munkát. Mert így az ember életben nem fog felvételt nyerni ilyen helyekre mert főként csak adathalászként használják a jelentkezéseket. Én már dolgoztam az Aldi logisztikai központjában és alig vesznek fel embert még betanított munkára is de ennek ellenére folyamatosan hirdetnek mert kellennek nekik az adatok meg felmérések hogy tudják reklámozni hogy folyamatosan keresnek munakerőt meg vásárolj az aldiban és stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!