Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogy tudom lekérni, hogy X...

Hogy tudom lekérni, hogy X cég bejelentett-e?

Figyelt kérdés

2021. márc. 10. 16:59
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Tb lekérdezhető ügyfélkapun keresztül :)
2021. márc. 10. 17:11
 2/19 anonim ***** válasza:
Van ügyfélkapud?
2021. márc. 10. 17:18
 3/19 A kérdező kommentje:
Van
2021. márc. 10. 17:24
 4/19 A kérdező kommentje:

Szóval akkor majd ott keressem.

Ha nem akkor mehet nekik a seggbe kuki? 😏

2021. márc. 10. 17:24
 5/19 A kérdező kommentje:
Bár nem is kaptam meg a munkaszerződésem se szal mindegy 🤣🤣🤣 bukta...
2021. márc. 10. 17:25
 6/19 anonim válasza:
62%
miért kezdesz el úgy dolgozni, hogy nincs is meg a munkaszerződésed? mi alapján kapsz bérezést? hol van szövegebe foglalva a munkaidőd?
2021. márc. 10. 17:26
 7/19 A kérdező kommentje:
Hát, mert " átnézik, meg nincs bent a főni hogy aláírja" ami oké meg csak 6ba " voltam bejelentve" közben 8at dolgoztam... Aztán mikor még mindig nincs munkaszerződés akkor gyanakszok... Szerencsére nem sok nap...
2021. márc. 10. 17:29
 8/19 anonim ***** válasza:
70%

"miért kezdesz el úgy dolgozni, hogy nincs is meg a munkaszerződésed? mi alapján kapsz bérezést? hol van szövegebe foglalva a munkaidőd?"

Egy munkahelyemről biztos emlékszem ahol eltelt vagy 2 hét mire a kezembe kaptam a munkaszerződést. Szerintem a legtöbb helyen híre nem tolják oda neked az első napodon.

2021. márc. 10. 17:42
 9/19 A kérdező kommentje:

Amúgy az volt a ciki, hogy ki se tudták tölteni a szerződést... Munkakörhöz is vagy 4 félét mondtak.. jujj ide mit kell jujj oda mit kell...

Már akkor gyanus volt de mindegy... Vonatjegyem több, mint amit ott " munkabér " gyanánt kapnék :D na de mindegy

Csak a covid miatt kétségbe voltam esve... Hogy már megint 0val zárok

2021. márc. 10. 19:09
 10/19 anonim ***** válasza:
Ilyen helyre nem mennék dolgozni! És ha be is vagy jelentve nem jelenti azt, hogy fizetik utánad a járulékokat, amik közül a legfontosabb a nyugdíj járulék, ha azt nem fizetik akkor fogsz nagyot cumizni idős fejjel! Sokan tévedésben vannak, hogy azt hiszik, ha be van jelentve akkor minden rendben, olyankor csak a tb van fizetve, a többi nem számít?
2021. márc. 11. 07:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!