Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Igaz hogy family frost-nál...

Igaz hogy family frost-nál meglehet keresni 300-400 ezret?

Figyelt kérdés
Hallottam egy ismerősőmtől aki ott dolgozik hogy ennyit keres mint kocsin jégkrém árus szerintem az egy kicsit túlzás nem ?

2021. márc. 8. 13:29
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Azt is mondta hogy nagyon igazságtalanul van a fizetés vagy mi vannak depók ahol 200 se nagyon keresik meg máshol meg fizetés nagyon jó .
2021. márc. 10. 08:42
 12/14 A kérdező kommentje:
200 ezret
2021. márc. 10. 08:42
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Van baj, jottem osztani az eszt, mint family frost dolgozo. Valasz a kerdesedre, igen. Meg lehet keresni 300-400 ezret. Az mar mas tema, hogy TE nem fogod megkeresni. Ha uresedes van akkor az azert van, mert xy felmond (a szar, napi 2 ezer ft-os turaja miatt) Ha te jelentkezel minimum 2 evig 300 ezer NETTOT nem fogsz keresni :D Az keres 300 folott akinek jo turaja van, hulye volna felmondani. Amugy meg napi bejelentes megis 22 napot dolgozol (heti 5x12 ora + havi 2 nap pottura) Oke, egyedul vagy, szabad vagy, nem szol senki miert most eszel, miert most cigizel, de ha nem a szuleiddel elsz (magyaran nincs nagy kiadasod) akkor felejtsd ezt el. Jobb esetben ho vegen kapsz 200 ezret, oszd be. Rezsi, kaja, pia, szorakozas, csalad stb. Ho vegen szamolgatni fogod az aprodat, ha ebbol akarsz megelni. Most nyaron szar, jutalek rendszer. 0.6 a szorzo, magyaran 200 ezerre egy nap (elso 3-4 honapba NEM lesz 200 ezres napod, ez a 200 mar k*rva jonak szamit) kapsz 12 ezret, vagyis ezres oraber. Volt nekem 30 ezres napom is, 1800 ft :D Van aki ad jattot, de erre nem lehet alapozni, napi jatt durvan MAX ezer ft. Ha barmi kerdes van ezek utan irj pmbe, szivesen elveszem barki kedvet a mehecskes autotol :D
2021. aug. 2. 18:30
 14/14 anonim válasza:

Ugyanezt tudnám írni mint az előző hozzászóló.

Levonják a tankolásod a fizetésből,levonják a bérleti díjat is, meg egyéb rejtett költségeid vannak. Bejárást nem támogatják. Reggeltől estig mész,minden hétvégéd oda. ha a napi bevételed megvan 100-200 közt mégis hó végén jó ha megkapod a 200at. Ameddig ott dolgoztam,a közüzemi számláimat sem tudtam kifizetni.

2023. júl. 5. 12:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!