Szerintetek ez egy versenyképes fizetés? (450 bruttó)
2021. márc. 7. 17:20
1/26 anonim válasza:
Ha ugyanilyen vegzettseggel es tapasztalattal, ugyanilyen beosztasban, ugyanezen a kornyeken mas ceg nem fizet jelentosen tobbet, akkor versenykepes, igen.
2/26 anonim válasza:
Szolnokon ez kifejezetten versenyképes fizetés
3/26 anonim válasza:
5-10 év tapasztalat, vezetői pozícióban több éves tapasztalat bruttó 450-ért? Azért erre még Szolnokon is jelentősen többet kellene adni szerintem. Budapesten pályakezdőként lehet bruttó 400-at, akár 450-et kapni, főleg, hogy a hirdetésben még közgazdász végzettséget írnak előnynek :D Ez közelében nincsen a versenyképesnek, és a versenyképesség nem azt jelenti, hogy Szolnokon mennyi pénzért próbálják alálicitálgatni egymást a cégek :)
4/26 anonim válasza:
Bocs de ez egy burkoló heti fizetése, úgy, hogy fele munkaidőben tinderezik meg randikat egyeztet..
5/26 anonim válasza:
A versenykepesseg relativ a tobbi versenyben levo ceg kompenzaciojahoz kepest, azert verseny.
6/26 anonim válasza:
Sok szerencsét Szolnokon Budapesti fizetéshez,ha mindenhol szarul fizetnek ott hiába vergődsz sírsz a Budapesti fizuért 99% ék nem fogja elérni
7/26 anonim válasza:
Cégvezetőként bruttó 450? Nevetséges. Jó, autót adnak, de én egyetem elvégzése után kezdő mérnökként többet kerestem.
9/26 anonim válasza:
Ez vidéken sem versenyképes. Mondjuk aki leírja, hogy “creatív”, attól nem is lehet mást elvárni.
10/26 anonim válasza:
A megnevezés becsapós kicsit szerintem, de ettől függetlenül ennek legalább 3-4-szeresében kellene gondolkozni.
Legyen technológiailag élenjáró, legyen termelési vezető, legyen minőségügyi vezető (ez már élből két ember kellene legyen), mellé kb. az egész infrastruktúráért is ő feleljen. Ha ez nem egy 10-0 fős vállalat, akkor ez elég húzós pozíció
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!