Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyire igaz az állítás amit...

Mennyire igaz az állítás amit itt rendszeresen írnak sokan hogy alkalmazottként nagyon könnyű napi 1-2 óra munkával nettó 500 ezres fizetést kapni?

Figyelt kérdés

2021. márc. 7. 15:21
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Konkrétan nem írtál példát. Ez egy ilyen általános szöveg, de megoldást nem kinál.
2021. márc. 7. 17:44
 12/18 anonim ***** válasza:
Általános megoldásra, karrierre vagy kíváncsi? Ilyen nem létezik. Nem tudok számodra egy olyan metódust ajánlani, ami nagy valószínűséggel sikerrel is járna. Tudnom kellene, hogy mihez értesz, mennyi befektetendő pénzed van, mennyi időd stb.
2021. márc. 7. 17:46
 13/18 anonim ***** válasza:
Az mondjuk jogos, hogy alkalmazottként gondolod. Én ezt valamiért ignoráltam, ne haragudj.
2021. márc. 7. 17:47
 14/18 anonim ***** válasza:
0%

Semennyire nem igaz. Lehet, hogy vannak ilyen szerencsés emberek, de nem ez a jellemző.

Gyakorikérdések semmilyen szinten nem mérvadó vagy megbízható. Itt minden összeget, amit írnak tényleg el kell osztani 2-vel és akkor kapod meg talán a valóságot.

2021. márc. 7. 22:42
 15/18 anonim ***** válasza:
77%

14

Eléggé naiv elképzelés ez.

2021. márc. 7. 22:44
 16/18 anonim ***** válasza:

"Eléggé naiv elképzelés ez."

Micsoda?

Ide bárk iazt hazudik amit akar, ez miért naivság?

Én havi 2 óra munkával 30 milliót keresek.

Tessék, ez az igazság. Elhiszed?

2021. márc. 8. 18:25
 17/18 anonim ***** válasza:
Az naiv elképzelés, hogy a sikeresebbek emberek nem járhatnak internetes fórumokra. Csak azért, mert a másiknak jobb, még nem feltétlen hazudik.
2021. márc. 8. 18:27
 18/18 anonim válasza:
100%
Hát nem valószínű, szerintem az ilyen munkahelyek igen korlátozott számban léteznek, különben az a sok alkalmazott, aki dolgozik napi 8-10 (néha még több) órát, mind jól keresne. Mondjuk, ha ismernénk valami ilyen irányú statisztikai felmérést, és a megkérdezettek százalékos aránya igazolná ezt, - talán. Így , hogy " az állítás amit itt rendszeresen írnak sokan hogy alkalmazottként nagyon könnyű napi 1-2 óra munkával nettó 500 ezres fizetést kapni" nem lehet teljesen készpé nznek venni, ... erre lehet az is a válasz, hogy "sokan pedig nem ...." tehát szerintem akár igaz is lehet, meg nem is. Mindenesetre attól, hogy "sokan" ezt állítják, nem általánosítható, mert sokan meg az ellenkezőjét állítják/tapasztalják. Mami71.
2021. nov. 26. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!