Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A lojalitásnak van bármi...

A lojalitásnak van bármi értelme egy olyan helyen ahol az eltelt évekkel sem nő a bér? Nem mondható el, hogy 1 év az X ft, 2 év az X +1 ft.... akkor mi értelme a lojalitásnak?

Figyelt kérdés
2021. márc. 6. 12:01
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:

https://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__karrier-f..

Szerintem beszélj vele, itt nála van értelme és még kolbászt is kapsz!

2021. márc. 6. 12:41
 12/30 anonim ***** válasza:
100%

A munkaerőpiacon a lojalitás az ostobaság szinonimája.

Pénz beszél, kutya ugat. Lehet extra juttatásokat adni a dolgozóknak (nem féldisznó, hanem privát eü, tréningek, céges rendezvények). De ha a bér nincs rendben, semmi sincs rendben.

2021. márc. 6. 12:51
 13/30 anonim ***** válasza:
Kb. mintha ronda csajod lenne, de legalább jól főz.
2021. márc. 6. 12:56
 14/30 A kérdező kommentje:

"Kb. mintha ronda csajod lenne, de legalább jól főz."

Én örülnék egy ronda csajnak, aki legalább jól főz. Szexelni úgyse akarok vele meg senkivel se ahhoz már öreg vagyok, de jókat enni azt igen.

2021. márc. 6. 13:05
 15/30 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem örülj neki hogy van hol dolgoznia válság van
2021. márc. 6. 13:11
 16/30 anonim ***** válasza:
Az alapítványi iskola újra kinyitott. Én is azt tudom ajánlani, hogy Döbrögivel tárgyaljátok meg az élet nagy dolgait, úgyis mindketten önjelölt munkaerőpiaci szakértők vagytok, aztán hátha nem fosnátok ide minden áldott nap a hülyeségeteket.
2021. márc. 6. 18:17
 17/30 anonim ***** válasza:

Kit érdekel, mit mond a főnök.

Az érzelmeidre akar hatni, miközben a munkakapcsolatotok egy ÜZLETI megállapodás.

Vagy emel bért (ő mennyire becsüli meg a lojalitásodat?...), vagy elválnak útjaitok, és keres mást helyetted.

2021. márc. 6. 19:27
 18/30 anonim ***** válasza:

"miközben a munkakapcsolatotok egy ÜZLETI megállapodás."

és pont ezért NEM FOG emelni! pont ezért... mert van egy szerződés benne a bérrel és miért adna többet hát erről szólt a megállapodás...

na pont ezért nincs emelés.

2021. márc. 6. 21:06
 19/30 anonim ***** válasza:

Lehet módosítani vagy újat kötni.

2021. márc. 6. 21:25
 20/30 anonim ***** válasza:

"Lehet módosítani vagy újat kötni."

és tán nem kettőn áll a vásár? Én akarhatok újat ha a főnök nem akar... és uygan miért akarna? nem okés, majd elmész, lesz helyetted 50 másik másnapra. mert lesz.

2021. márc. 6. 21:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!