Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Olvastátok esetleg a következő...

Olvastátok esetleg a következő hirdetést? Vajon mennyire kell jól tudni németül? Valaki esetleg dolgozott a cégnél? Lent részletek.

Figyelt kérdés

"Ausztria Bécs székhelyen működő GmbH.Osztrák bejelentéssel, Kiemelkedő kereseti lehetőséggel keresünk: középfokú (német nyelvtudással) rendelkező munkavállalókat utazó ügyintézői munkakörbe átlag havi 8-10 napi elfoglaltságot igényel. Lehet 50.körüli szép korú is ! Legyen talpra esett!"

Eddig a hirdetés, értem, hogy középfokú tudást ír, de mégis, a gyakorlatban...? Miket kell tudni, mi tartozik a munkához? Hátha valakinek volt szerencséje náluk dolgozni.

2021. márc. 5. 19:17
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Ezt a hirdetést en is olvastam.

Az osztrák bejelentés nagyon vonzó.

En anyanyelvi szinten tudok németül, talpraesett is vagyok és jó problémamegoldó képességgel rendelkezem.

Szerintem ideális állás lenne nekem.

Eddig csak azért nem jelentkeztem, mert a határok zárva vannak.

2021. márc. 5. 19:22
 2/7 anonim ***** válasza:
2021. márc. 5. 19:24
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Messziről bűzlik ez a hirdetés.
2021. márc. 5. 19:28
 4/7 A kérdező kommentje:
Első válaszolónak: már hónapokkal ezelőtt is fent volt. Akkor jelentkeztem, de öt percen belül jött vissza a válasz, hogy nem vettek fel.
2021. márc. 5. 20:12
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem strómant keresnek.
2021. márc. 6. 16:47
 6/7 A kérdező kommentje:
Látom már, pénzügyi tanácsadó. Nem, szerintem ez (olvastam máshol vagy régebben az eredeti hirdetésben) olyan, hogy a németül egyáltalán nem tudó (fizikai) munkások helyett intézkedni kell. Bankba, hivatalokba, ilyesmi helyekre járni helyettük. Nem tudom. Fel kellene hívnom őket, hátha úgy nem pattintanak le, ahogy emailben fél óra alatt. Az elején az öt percet eltúloztam, fél óra alatt jött vissza az elutasító email.
2021. márc. 8. 11:14
 7/7 A kérdező kommentje:

Na, szóval ez az, most is fönt van. Csak az a kérdésem, miért nem találnak erre a feladatra embert?

Ausztria Bécs székhelyen működő GmbH.Osztrák bejelentéssel, Kiemelkedő kereseti lehetőséggel keresünk: középfokú (német nyelvtudással) rendelkező munkavállalókat utazó ügyintézői munkakörbe átlag havi 8-10 napi elfoglaltságot igényel. Lehet 50.körüli szép korú is ! Legyen talpra esett! jelentkezés: rövid bemutatkozással vagy a megadott számon.

Főbb feladatok, munkák:

A bejelentett munkásoknak segítség lakcímek bankszámlák elkészítése (Tolmácsolás)

o kapcsolattartás a munkaadóval és a munkavállalókkal

o kis csoportban, ütemezett feladatok végrehajtása

o Ausztria Bécs X. kerületi központtal, de Bécs egész területén

Az álláshoz tartozó elvárások:

o legalább középfokú végzettség

o felhasználói számítástechnikai ismeretek

o B típusú jogosítvány előny

o önálló munkavégzés

o pontosság, precizitás

Az állás betöltéséhez előnyt jelent:

o céges ügyintézési ismeretek

o estleges építőipari tapasztalat

o Német nyelvtudás

o jó kommunikációs készség

2021. ápr. 16. 09:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!