Olvastátok esetleg a következő hirdetést? Vajon mennyire kell jól tudni németül? Valaki esetleg dolgozott a cégnél? Lent részletek.
"Ausztria Bécs székhelyen működő GmbH.Osztrák bejelentéssel, Kiemelkedő kereseti lehetőséggel keresünk: középfokú (német nyelvtudással) rendelkező munkavállalókat utazó ügyintézői munkakörbe átlag havi 8-10 napi elfoglaltságot igényel. Lehet 50.körüli szép korú is ! Legyen talpra esett!"
Eddig a hirdetés, értem, hogy középfokú tudást ír, de mégis, a gyakorlatban...? Miket kell tudni, mi tartozik a munkához? Hátha valakinek volt szerencséje náluk dolgozni.
Ezt a hirdetést en is olvastam.
Az osztrák bejelentés nagyon vonzó.
En anyanyelvi szinten tudok németül, talpraesett is vagyok és jó problémamegoldó képességgel rendelkezem.
Szerintem ideális állás lenne nekem.
Eddig csak azért nem jelentkeztem, mert a határok zárva vannak.
Na, szóval ez az, most is fönt van. Csak az a kérdésem, miért nem találnak erre a feladatra embert?
Ausztria Bécs székhelyen működő GmbH.Osztrák bejelentéssel, Kiemelkedő kereseti lehetőséggel keresünk: középfokú (német nyelvtudással) rendelkező munkavállalókat utazó ügyintézői munkakörbe átlag havi 8-10 napi elfoglaltságot igényel. Lehet 50.körüli szép korú is ! Legyen talpra esett! jelentkezés: rövid bemutatkozással vagy a megadott számon.
Főbb feladatok, munkák:
A bejelentett munkásoknak segítség lakcímek bankszámlák elkészítése (Tolmácsolás)
o kapcsolattartás a munkaadóval és a munkavállalókkal
o kis csoportban, ütemezett feladatok végrehajtása
o Ausztria Bécs X. kerületi központtal, de Bécs egész területén
Az álláshoz tartozó elvárások:
o legalább középfokú végzettség
o felhasználói számítástechnikai ismeretek
o B típusú jogosítvány előny
o önálló munkavégzés
o pontosság, precizitás
Az állás betöltéséhez előnyt jelent:
o céges ügyintézési ismeretek
o estleges építőipari tapasztalat
o Német nyelvtudás
o jó kommunikációs készség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!