Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Kinek milyen főnöke van?...

Kinek milyen főnöke van? Hogyan jöttök ki? Milyen a viszonyotok?

Figyelt kérdés
Elszokta ismerni a munkádat? Vagy esetleg olyan, hogy mindig megaláz? Esetleg kiabálni szokott? És miért hagynátok ott a munkátokat? Mi a tűréshatár a főnököt tekintve? Na és a munkatársak?
2010. aug. 18. 11:30
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Nekem okes a fonokom:) O 21 eves, en 23, egyenlore nagyon jol kijovunk, ugyanaz a haveri korunk is. Munkamat elismeri, megalazasra meg nem volt pelda (sem az ezelotti ket fonokomnel), egyenlore az egyetlen ok amiert esetleg cserelnek munkat, az a fizu:). Munkatarsak is okesak, korombeliek vagy fiatalabbak mind. Azt hiszem egyenlore szerencsesnek mondhatom magam.
2010. aug. 18. 11:44
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is jófej a főnököm. Huszonéves ő is, én is, igyekszik mindenkinek testhezálló munkát adni, igyekszik elősegíteni a szakmai és személyiségfejlődésünket - nyilván nem emberbaráti szeretetből, hanem mert így hatékonyabban dolgozunk neki, de akkor is tökjó. Munkán kívül jó haveri-baráti kapcsolatot ápol az emberekkel. Szóval abszolút elégedett vagyok, a fizetésem is okés. Egy dolog van, ami viszont eléggé problémás: ezek mellett még nagyon jó pasi is és nagyon bejön nekem... és muszáj odafigyelnem, mert fogalmam sincs, milyen következményekkel járna, ha megtudná, félek, akár az állásomba is kerülhet, ha neki ez túl kínos (egy szál érettségivel sajna még nem vagyok pótolhatatlan munkaerő).

És hogy én miért hagynám ott ezt a munkám? Gondolkozom rajta, hogy vállalkozást kellene indítani. Ötleteim vannak, de tőkém még nincs, illetve sok dolgot meg kell még tanuljak ahhoz, hogy ne legyen tuti csőd a dolog. Szóval folyamatosan képzem magam, és ha úgy érzem, hogy elérkezett az idő, akkor váltok. Bár nem kizárt, hogy eleinte még maradok a munkahelyemen, csak kevesebbet dolgozom, mert hát az eléggé megkönnyítené az adózást :)

Az előző munkahelyemen is fiatal, normális főnököm volt, vele az volt a problémám, hogy egy kicsit sem volt rugalmas, pedig szerintem adtam neki jópár ötletet, amivel fellendíthette volna a forgalmat...

2010. aug. 18. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!