Imádom a munkám, de váltanék több fizuért! Más is volt már hasonló helyzetben?
"cafival együtt 180 ezerrel keresnék többet"
Ez nem túl jó ajánlat arra (nálam, főleg bruttóban), hogy dobbantsak egy olyan helyről, ahova szeretek bejárni.
A béren kívüli juttatás csak ADHATÓ kategória, bármikor megvonható!
25 évet lehúztam egy olyan helyen, ahol nem kerestem túl sokat, de iszonyúan szerettem bejárni és ott dolgozni. Nem tudtak onnan semmivel sem elcsalni, pedig én is bérből élek.
Ha belegondolsz, a munkahelyeden töltöd az életed jelentős részét. Nem mindegy, hogy az milyen!
Ma már nem ott dolgozom (végelszámolták), de azóta is visszasírom, mert tudom, hogy 0,001 % esélyem van hasonló jó helyet kifogni. Azóta elkezdtem őszülni, és sokat fáj a gyomrom.
Viszont a döntés a Tied, garancia semmire nincs! :)
Nekem nem, meg is indokoltam, hogy miért nem.
Én 150 ezer körül kerestem, amikor 380 ezret ígértek máshol. Mivel tisztában voltam a két hely jelentős különbségével emberileg, és ismertem az ottani vezetést, kapásból nemet mondtam. Pedig jó ajánlatnak "tűnt", viszont az esély a megbánásra 100 % volt. :)
Egy ismerősöm vállalta el annak idején helyettem, utána többször sírt a vállamon. Ráment idegileg. Neki biztosan megérte, legalább volt miből fedeznie a pszichiátert. Szegény.
Nem minden a pénz, hidd el...
Azt is megírtam a kérdezőnek, a döntés az övé, garancia semmire nincs.
Ha úgy dönt, akkor megy. Legyen szerencséje!
Tisztában vagyok vele, hogy nem ugyanaz a szitu. De ha Neked van egy olyan munkahelyed, ahol piszok jól érzed magad, nagy eséllyel még egy olyan nem fog szembejönni az életben. Persze vannak kivételek. :)
" és hát lehet, hogy az új munkahelyen ugyanolyan jófejek lesznek "
Csak lehet... :)
Megismétlem: A kérdező dönt. Legyen szerencséje!
Nettó. 320 helyett 500. Elvállaltam…
Remélem, nem bánom meg :)
Egyébként nem tűnik rossz helynek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!