Home office diákmunka?
Figyelt kérdés
Ismer valaki otthonról végezhető munkát diákok számára? Egyetemista vagyok, így egy rugalmas beosztású, tapasztalatot nem igénylő munka lenne a legjobb.2021. febr. 28. 22:10
4/9 anonim válasza:
Már nem mai infó, de én tavaly a Telekom ügyfélszolgálatán dolgoztam, ott teljesen home office volt(januárban kezdtem, márciustól augusztusig gyakorlatilag végig az volt) és a munkaidő is elég rugalmas volt. Esetleg erre kérdezz rá (Műisz, de ha jól emlékszem a MelóDiáknak is van velük szerződése)
5/9 anonim válasza:
Értesz is valamihez amit remote lehet csinálni?
6/9 anonim válasza:
Milyen szakon tanulsz?
Közgazdászként vagy műszakis-infósként ki lehetne vitelezni szerintem.
7/9 anonim válasza:
Szoftverfejlesztő gyakornokok (=diákok) nálunk otthonról dolgoznak egy egyhetes betanulás után.
8/9 anonim válasza:
Sok banknál, ssc-nél HO-ban vannak a gyakornokok, akik az ismerettségi köreimbe tartoznak, Budapesten biztos találsz ilyen cégeket, gyakornoki nyitott pozíciók jellemzően sok cégnél vannak.
9/9 anonim válasza:
Kíváncsi lennék a leszavazók érveire. Gondolom azt képzelik, hogy tudás nélkül is lehet az interneten szemmel látható összeget keresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!