Kiberbiztonsági (Cyber Security) egyetemi MSc szakról mit gondoltok? A versenyszférában ér valamit? Például programozóként el lehet vele helyezkedni (persze úgy, hogy tanult mellette az ember programozni, autodidakta)?
Figyelt kérdés
Vagyis elég e ahhoz, hogy egy gyakornoki/junior szoftverfejlesztői állásra ha jelentkezik egy ilyen diploma birtokában, akkor behívják tesztre?
(Mert ha ott jól szerepel, akkor gondolom csak felveszik)
Viszont egy katasztrófavédelmi alapdiplomával, sajnos (vagy nem sajnos) az állásinterjúra sem hívják be az embert, nincs esélye bizonyítani...
De egy ilyen katasztrófavédelmis alappal, bizonyos kreditek teljesítése mellett, tehát nem teljes kredit beszámítással, lehet menni kiberbiztonsági mesterre, ami mellett elég erős érv hogy csak 4 féléves.
2021. febr. 27. 23:20
21/23 anonim válasza:
Szerintem a CISM jobb választás a te esetedben, célzottabb és naprakészebb tudás.
22/23 anonim válasza:
Köszi! ESetleg tudsz ajánlani egy szolgáltatót, aki szervez ilyen képzést? Amit találtam, az horror árban volt.
23/23 anonim válasza:
A Training360at tudom, hogy szokott ilyet szervezni, de árban nem tudom, az milyen, én más irányban mozgok, csak találkoztam már vele a kínálatukban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!