Enyhének tartom a 3%-os béremelésemet, nálatok mennyit adtak idén?
Figyelt kérdés
2021. febr. 26. 16:37
11/21 anonim válasza:
A tudatlan sori munkásnak minden pozíció felesleges, csak az a hasznos és pótolhatatlan, amit ő csinál....
13/21 anonim válasza:
Attól s függ, hogy mennyi keresetre kaptál 3%-ot. Amúgy cégfüggő, ha nem elég és a piacon versenyképes a tudásod, akkor keresni kell másik, jobban fizető állást.
14/21 anonim válasza:
Az én főnökömet nem tudom mi érte, de 30%-kal emelte a fizetésemet egyik hónapról a másikra
17/21 anonim válasza:
11-es: nem vagyok sori munkás, ezt benézted...
és igen kamupozíciókba vesznek fel "csókosokat". Tavaly év végén jött egy "gyerek" (kb. 20 éves volt), 0 végzettséggel, 0 releváns szakmai tapasztalattal (előtte eladó volt!) br. 600 ezerért. 2 hónapig dobozokat pakolt az én irodámból nyíló irodában majd lelépett...
És nem egy ilyen ember volt, tudnék még mesélni.
10-es vagyok.
18/21 anonim válasza:
Hát persze. Biztos nagyon jól ismered azt a "gyereket". Egyből a fizetését is tudod. 25 évesen már vezető pozícióba vettek fel, 2 diplomával, gondolom rám is ugyanezt mondanád és terjesztenéd a h.lye a kitalációidat
19/21 anonim válasza:
Mi a faszt vitatkozol ezen te barom? Igen tudtam mennyiért vették fel és képzeld az új felvételiseket (szellemi dolgozóknál) bejelentik emailben mindenkinek, ahol látszik mit végzett és hol dolgozott...
20/21 anonim válasza:
És? Nálunk is. A fizetést nem írják oda. Honnan is tudod te ezt? Az enyémbe is azt látnád, hogy hol végeztem, sőt, akkor még nem is végeztem az msc-vel, mesterképzésen csináltam. 3 hónapot dolgoztam előtte a szakmába, kivéve a szakmai gyakok. Bírom, mikor a tudatlan barom elkezdi a másikat szidni, csak mert sokkal okosabb és ügyesebb nála. Szánalmas kis sori munkás vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!