Mozdonyvezető szeretnék lenni. A legtöbb munkával kapcsolatos dolgot már megérdeklődtem, a fizetésre lennék kiváncsi?!
Szóval, azt már megtudtam nincs két egyforma fizetése egy vasutasnak, minden hónapban más, azt is tudom kb. miből áll össze, alapbér+m.pótlék
ledolgozott napok/órák stb..
Mennyi fizetésre számíthatok a:
-MÁV-nál?
-RCH-nál?
-MMV-nél?
Azt is sikerült megtudnom kb. évente nt.1000-1400forinttal növekedik a bér.
Köszönöm a válaszodat!
A MÁV-nál ezt eltudom képzelni.
De MMV vagy RCH-nál ez roppant kevés szerintem.
A máv start bértábla gyakorlatilag nyilvános:
2. oldal
szolgálati idő függvénye, a kezdő bér bruttó 371200
mondjuk ez a 2020-as
erre jön a műszakpótlék és még vannak juttatások, de pontosan már nem tom, én már rég nem dolgozom ott...
A magánvasutaknál tényleg több tud lenni, de ha a távollét idővel számolunk akkor az otthonodtól távol töltött idő alatt alig kapsz többet mint a mávnál.
4-es, köszi szépen!
Láttam az RCH nyilvános bértábláját, kikalkuláltam a 40%-os m.pótlékkal.
Viszont úgy tudtam egyéb dolgokkal növelhető az az átlagos 380-460as fizetés.
MMV-nél ilyen 7-800ezres fizetéseket hallottam, azért is kérdeztem rá itt, mert azt már nem akartam elhinni.
"MMV-nél ilyen 7-800ezres fizetéseket hallottam"
nincs kizárva... de ahogy korábbi válaszomban is említettem, a tököd elhagyod azért, hogy ennyit keress! Ha van családod, akkor annak annyi....
Nem tom hol laksz, de mondjuk legyen Pusztaszabolcs.
Ha a mávnál dolgotol akkor a 12:45-ös munkaidődben ott kezdesz é ott is fogsz végezni.
Ha magántársasgánál, akkor 16 óra a munkidő, ami onnantól indul, hogy kinyitod a mozdonyt.
Tehát ha Hegyeshalomból Kürtösre kell elvinni egy vonatot, akkor a Pusztaszabolcs - Hegyeshalom és a Kürtös - Pusztaszabolcs utat senki nem fizeti.
Simán előferdülhet, hogy 2 napot vagy távol, de ebből csak 10 óra munkaidőd lesz....
Jó az a sok pénz, de ha család van akkor az 95%-ban rá fog menni! Nem rajtad, hanem a pűrpdpm fog múlni mikor keres magának mást.
Értem! Teljesen jogos, ez még akkor sem érné meg ha nem lenne családom, gyerekeim, 7-800 jó pénz! de nem annyira, hogy megérné.
Maradok az RCH ajánlatánál. Köszi!
"Ha a mávnál dolgotol akkor a 12:45-ös munkaidődben ott kezdesz é ott is fogsz végezni."
Kivéve amikor 6-7 órás szolgálatokkal vagy tele, meg amikor a lehető legtávolabbi telephelyen jelentkeztetnek mindenkit, akit tudnak, mert épp valamin összevesztek a szagszervezettel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!