Sima érettségivel megéri Budapesten munkát vállalni, ez alatt a nettó 250 ezret értem?
Figyelt kérdés
2021. febr. 24. 15:14
1/27 A kérdező kommentje:
Ja egyébként tatabányai fiatal vagyok, és nem akarok már gyárba dolgozni
2021. febr. 24. 15:15
2/27 anonim 

válasza:

Ha nem kellene lakhatásért fizetned, akkor elfogadható lenne ez, de ha bérelni kell, akkor picit szűkös lesz, esetleg egy szoba belefér.
3/27 A kérdező kommentje:
Nem akarok felköltözni csak dolgozni
2021. febr. 24. 15:39
4/27 anonim 

válasza:

Akkor mi a kérdés? Neked kell eldöntened, hogy megéri-e az ingázás. Meg hogy találsz-e a tudásodnak megfelelő munkát. Érettségivel nem sok lehetőséged van.
6/27 A kérdező kommentje:
Profession.hu nem ezt írja
2021. febr. 24. 15:52
7/27 anonim 

válasza:

Nettó 250 ezer ft fizetéssel járó érettségivel betölthető munkalehetőségek meglehetősen ritkák Budapesten, különösen jelenleg. Szóval ha találsz ilyet akkor az egy jó fogás.
Milyen szektorban, szakterületen képzeled el ezt?
8/27 A kérdező kommentje:
Iroda, ügyfélszolgálat
2021. febr. 24. 15:58
9/27 A kérdező kommentje:
Nem ritka most néztem a Profession.hu
2021. febr. 24. 15:58
10/27 anonim 

válasza:

Érettségivel max akkor kapsz ügyfélszolgálatis állást 250-el, ha hétvégi, esti pótlékok is benne vannak. Én így nem vállalnám. Irodai nincsen max diplomával
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!