Van olyan oldal, ahonnan ütős önéletrajz template-et lehet letölteni?
Hacsak nem valami színes-szagos grafikus és hasonló pozícióra pályázol, akkor nem kell ezen filózni a google teli van mintákkal. Ami egyszerű, átlátható, könnyen olvasható stb.
De belegondolva, ha annyira grafikus pozíció lenne, akkor meg nem nagy cucc kreálni egy egyedi sajátot
Annyira én se vinnem túlzásba, csak minimalista stílusban gondolkoznek. Számít az hogy néz ki, de csak olyan szempontból hogy igényes legyen. Senkit se vettek fel meg amiatt hogy milyen vagány önéletrajzi szedett le a netről.
Láttam egyszer egy ismerősöm önéletrajzát, aki úgy gondolta hogy manapság ezek a vizualizalt CV-k a menők. Volt egy olyan kordiagramja a nyelvtudasarol hogy 60% magyar, 30% angol és 10% német.. ezt ertelmezze valaki :D
"Volt egy olyan kordiagramja a nyelvtudasarol hogy 60% magyar, 30% angol és 10% német.. ezt ertelmezze valaki :D"
60%+30%+10%=100%-os nyelvtudással rendelkezik :D
Itt van pár jó: [link]
Bár én ilyen helyeken csak ötletet merítek, aztán Publisherben megcsinálom magam.
Hogy én erre nem gondoltam - Publisher. :)
Minden kommentet köszönök - mindenkinek ment a zöld pipa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!