Tippmixpro-n gond nélkül fizetnek ki nagyobb összeget?
"A nyeremények kifizetése banki átutalással történik, csak és kizárólag magyarországi banknál vezetett forint alapú bankszámlaszámra."
"A kifizetéseket díjmentesen teljesítjük rendszerünkből."
Magyarországon a Tippmixpro-n nyert nyereményed nettó nyeremény, szóval amit nyersz azt meg is kapod teljes összegbe, nem kell adóznod sem utána. Viszont ez csak a belföldi fogadóirodákra vonatkozik.
A Tippmixpro oldalán gond nélkül kiutalnak akár 20 milliót is, viszont egy utalás esetében 1 millió Ft-ot tudsz kiutalni maximum, tehát egymást követően 20-szor kéne a kiutalást megcsinálnod.
Egyszer utaltam ki nagyobb összeget, 400.000Ft-ot, másnap meg is kaptam a teljes összeget.
Külföldi fogadóirodákban nem lehet megbízni, Unibet-en egyszer nyertem 120.000Ft-ot, ezt követően lekorlátoztak, így onnantól csak maximum 1.000Ft-os téttel tudtam fogadni. Bet365-ön nem játszottam, arról nem tudok nyilatkozni.
Többektől hallottam, hogy nyertek nagyobb nyereményt Unibeten és nem fizették ki őket (200.000Ft+os nyereményeket). Szóval részemről csak a Tippmixpro, bár mióta megújították az oldalt rengeteg gond van vele és még lassú is, írtam nekik visszajelzést az oldallal kapcsolatban válasznak azt kaptam hogy dolgoznak a problémán, el nem tudom képzelni mit csinálnak már, de 2 hónapja semmi nem változott.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!