Milyen karrierlehetőségek vannak egy közgazdász-jogász számára?
Van egy közgazdász ba-m, most egy amerikai multinál vagyok pályakezdő közgazdász.
Mindenképp tovább akarok tanulni, csinálni egy közgazdasági elemző vagy pénzügyi mestert, de kacérkodom a jog gondolatával. Az egyik kedvenc tárgyam volt az egyetemen, nagyon érdekel, majdnem jogásznak mentem, de még nem találkoztam senkivel, akinek ez a kombináció van. Illetve az is benne van, hogy nem vagyok jó a reál tudományokban, pedig imádom őket a szépségük miatt. Vért izzadva átmentem mindenből, néha meglepően jó 4-es 5-ös eredménnyel, de egyszerűen látom, hogy egy jogszabályt (volt jogi tárgyunk) a második elolvasás után tudtam kívülről, míg egy stat vagy opkut vizsgára heteket készülök, és épp hogy átcsúszok.
Milyen területeken lehet értékes, hasznos szerintetek? Van valakinek tapasztalata, tanácsa?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!