Szövegíróként mennyit kereshetnék?
Figyelt kérdés
Van egy állás, ahol nincs megadva a fizetés, nekem kell megadnom a fizetési igényemet, de sosem dolgoztam ebben az ágban, viszont értek hozzá, csak nem tudom, mi lenne a reális fizetés. SEO szövegírás, meg a weboldalhoz tartozó egyéb más dolgok, blog, landing oldal, reklám, közösségi média stb. Vannak saját weboldalaim, ehhez értek. Szerencsére szakma nem kell hozzá és felsőfokú végzettséget sem kérnek. Mi a reális fizetés bruttóban egy ilyen munkáért?2021. febr. 20. 11:18
2/2 anonim válasza:
Valami mutyizó kkv-nál simán képesek 200k körül adni, egy startupnál valami szeniorabb pozi meg elmegy bruttó 800-ig is, ezt így élő ember meg nem mondja.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!