Ha ápolóként aláírom az egészségügyi szolgálati jogviszonyt, járni fog kafetéria is a fizetés mellé?
ha olyan soknak gondoljátok az emelésünket miért nem váltottok szakmát és tanultok ápolónak, ja hogy amikor ment a szekér feketén megkrestetek havi 4-5 százezret akkor az bezzeg jó volt.Hát elárulom, hogy "brutális béremelés" után 3db egeszsegügyi képesítéssel abból 2 felsőfokú szakképesítés majdnem 10 évvel a hátam mögött, 12 órázva, éjszakázva januárban 219 400 ft utalt a kórház, lehet irigykedni kedves nagy béremelést emlegetők, ki lehet próbálni. Mert ebbe az országba csak az él meg a fizetéséből az eüben akinek dr van a neve előtt. csak tudnám akkor ki fogja a beteget táplálni, infundálni, leszívni, átkötni ha mi nem leszünk, mert az orvos biztos nem.
u.i volt már az osztályon nem is egy vendéglátós aki belevágott h majd ő ápoló lesz, belekezdett a suliba, gyakorlatja járt hozzánk, beállt előbb félállásba majd teljes állásba dolgozni de 2 hónap után futva menekült, mondván ő a kocsmába egy nap alatt megkeresi a heti nővéri fizuját.
11#
Több, mint 100 ezer munkanélküli, 500 ezer minimálbéres, 2 millió nálad jóval kevesebbet kereső MAGYAR, mindössze 4% béremelést kapott. Te jobb ember vagy náluk? Az ő családjuk (mert el kell tartani őket), rosszabb a tiednél?
nem mondtam, hogy rosszabb, de akkor nemkell szidni az eüsöket, hogy várni kell mindenre, meg bunkó az ápoló...ez van, bunkó is lesz ha nem kap megbecsülést, és ezt nem csak a péne értem.
Én ha bemegyek valahova és igénybeveszek egy szolgáltatást nagyon kedvesen és tisztelettudóan viselkedek az ott dolgozókkal, ennek fényében ezt várom el a betegektől is. csak annyit kérek ne legyenek bunkók és ne nézzenek ennyire le minket.
"Több, mint 100 ezer munkanélküli, 500 ezer minimálbéres, 2 millió nálad jóval kevesebbet kereső MAGYAR, mindössze 4% béremelést kapott. Te jobb ember vagy náluk? Az ő családjuk (mert el kell tartani őket), rosszabb a tiednél?"
Ez sajnos nem a mi problémánk, így jártál meg gyalog. Bár anonim oldal, az válaszol aki akar, de ha nem tetszik valami azért görgess már tovább, mert jelentéktelen vagy itt. Köszi szia
Már nem azért de még az orvosok fizetése így sem éri el a nyugati szintet!
Így sem alternatíva az, hogy Magyarországon dolgozzon, mert Németországban így is 30-40 százalékkal többet keres és ott nem helyezhetik át az ország egyik végéből a másikba és emellett a munkakörülmények sem olyan rosszak mint itt. Nem annyira túlterheltek a kórházak és még rájuk sem omlik...
Nettó 450 ezres fizetést az ápolóknak és nettó 1.5 milliós fizetést az orvosoknak, áthelyezési kötelezettség nélkül!
Ahova annyira kell az ember, az nem véletlen! Fizessenek 25-50-75-100-500 százalékkal többet, ha úgysem megy oda senki az sem véletlen. Hozzák helyre azokat a körülményeket, ami miatt nem megy oda senki önszántából!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!