Mióta lett ciki a fiatalok körében minimálbérért elmenni dolgozni pályakezdőként?
Egyre jobban azt látni, hogy a fiatal pályakezdők már több százezres bért akarnak egyből semmilyen tapasztalat , szaktudás vagy bármi nélkül.
És ha minimálbért vagy kicsivel többet felkínál az ember nekik akkor szinte kiröhögik , pedig semmi tudásuk nincs tehát mire várják el a magas bért?
Nyílván ha tapasztalatod meg tudást szereznek majd többet kapnak, de mikortól indult el ez a folyamat? A média meg az internet hatása? 10 éve még nem volt ez ennyire tapasztalható..
Nyilván nem a mérnök meg hasonló diplomásokról beszélek! Illetve nem Budapest meg Győr ahol muszáj többet adni bármiért a lakhatás miatt hanem faluhely!
Nekem magyarázod el, hogy rossz vállalkozó és csóró vagyok? Nem tudom akkor miből épül az új házam! Itt nem rólam szól a kérdés hanem a pályakezdő fiatalok igényeiről a fizetéssel kapcsolatosan!
Az embereimmel meg nem hinném, hogy kicseszek azzal, hogy többet fizetek nekik mint más a környéken és emellé prémium juttatásokat is nyújtok ami szintén nem divat a környéken!
@ 09:33
A krédező vagy súlyos elmebeteg, és saját szórakoztatására adja elő ezeket a meséket itt az oldalon, vagy az oldal üzemeltetői fizetik, hogy írja ki ezeket a kamukat, mert csomó interakció érkezik rá mindig.
Hagyni kéne s francba és nem válaszolni neki, hátha felfogná, hogy üzleti analfabéta, zsákfaluba házat épít, kőbányaival itatja az embereit, minimálbért sem akar adni nekik.
Igazi béna vállalkozó
"Nem tudom akkor miből épül az új házam!"
Én igen: semmiből.
Mióta nem lehet megélni belőle. Elnézest, hogy x év tanulás és diploma után nem szeretnék annyit keresni, mint aki 8 általános után lelépett dolgozni.
A minimálbérnél meg minden munkáltató fel tudna ajanlani jóval többet, pláne, ahová diplomás minkaerő szükséges, dehát úgy csak évi 2 luxusnyaralás jutna a főnöknek, nem 3.
Az még hagyján, hogy minimálbért akar fizetni. Na de miféle ember az amelyik Kőbányait itat a munkásaival??? Az ilyen emberből van egyáltalán?
Nekem a Magyar Postánál a cigány kollégáim is minimum Arany Ászokkal, Borsodi Bivallyal vagy Sopronival kínálnak meg.
Itt a Kőbányait szeretik az embereim , volt már Arany Ászok meg Sárkány is a hűtőben de erre esküdnek! Van amelyik 2 literes Kőbányais sörös palackba hordja a vizet a munkába szóval nem lehet vele gond!
És mielőtt ezzel támadtok, nem alkoholisták, munka közben nincs ivászat!
"Az még hagyján, hogy minimálbért akar fizetni. Na de miféle ember az amelyik Kőbányait itat a munkásaival??? Az ilyen emberből van egyáltalán?"
Dehogy itat, nincsenek se sörei, se emberei.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!