Kiválasztanátok egy olyan jelöltet egy állás pályázaton, aki már volt korábban munkavállaló a cégnél?
Simán! Sőt, sok esetben előnyt is jelent.
Persze, mindig a helyzettől is függ. Pl dolgoztam olyan cégnél, ahol 1 éven belül nem szívesen vettek vissza valakit, mert azt gondolták, hogy csak B tervnek tartja a céget, de hosszabb távon ott is gyakori volt a visszatérő.
Találkoztam olyan kollégávla is, aki 3x is távozott már, aztán mindig visszakerült. Nincs ezzel semmi gond.
Az persze más helyzet, ha a távozásnál rárúgtad mindenkire az ajtót, de ha normálisan mentél el, egy másik/jobb karrier miatt, és 5 év után visszatérsz, azzal ritkán van gond.
2: miért nem? Nekem volt kiváló kollégám, aki elment másik céghez, más szerepkörbe, annyira nem tetszett neki, 2 év után megkérdezte, hogy visszajöhet e, mert ezt jobban szerette.
Miért ne vettem volna vissza?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!