Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A bevásárló központokban...

A bevásárló központokban miért nem látni nyugdíjas nőket az üzletekben, miért csak csinos fiatal lányokat?

Figyelt kérdés
Voltam ma a Westend én,ez ugye Budapesten van és idősebb pénztárosnőt csak a földszinti Spar-ban láttam.Más üzletekben csinos,fiatal nőket egy két kivételtől eltekintve ahol fiatal férfiak is voltak.De miért ne lehetne egy 65 év körüli nő eladó a drogériában,vagy ruhaüzletben?Nem diszkrimináció ez?

2021. febr. 10. 14:13
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Ja, meg betonozni se látok sok nyugdíjas asszonykát, hát miféle negatív megkülönböztetés ez! Tessék engedni Mari nénit sódert keverni és talicskázni az isten verje meg mostmár!
2021. febr. 10. 15:20
 12/14 anonim ***** válasza:
80%
Ilyen az élet. Talán az lenne a megoldás erre, hogy ezek az idősebb hölgyek magasabbra teszik a lécet, hogy egy élet munkája után már ne kasszásnénik legyenek. Hozzáteszem, a 90%-uk szemlátomást szarik is bele az egészbe. Így persze meg is ragadnak ott, ahol vannak.
2021. febr. 10. 20:02
 13/14 anonim ***** válasza:
82%

"De miért ne lehetne egy 65 év körüli nő eladó a drogériában,vagy ruhaüzletben?Nem diszkrimináció ez?"

Mi lenne a diszkrimináció abban, hogy bármelyik cég megválaszthatja az arculatához, termékeihez leginkább megfelelő munkavállalót?

Kasszás Erzsi néni nyilván nem ért a hialuronsavas ránctalanításhoz, és ő nem használt még lánykorába intimgyantát se.

Dögös Dórinak meg fogalma sincs hogy miből lehet a legjobb disznósajtot csinálni.

Eleve abból indul ki a kereskedelem elve, hogy hozzánk hasonló embertől szívesebben vásárolunk, márbedig a termékeknek életkor sőt bőrszín szerinti célközönsége van.

Szerintem te is meglepődnél, ha a gyógyszertárban, egy kínai vagy egy néger adná neked a fogamzásgátlót / ajánlana lázcsillapítót a gyerekednek, de lehet a vakcinakorszak után már ez is megszokottá válik majd.

2021. febr. 11. 13:24
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

a 2-es leírta a lényeget.

vidéki kisvárosban lakom, és a pékünk is 30 körüli szőke libát rakott be eladónak, miután a lánya elment.

Miért? mert a férfiak sokkal szívesebben mennek vásárolni, ha egy 20-30 éves csinos lány az eladó.

Ez főleg nemzeti dohányboltokban figyelhető meg, ahol szinte csak 25 éves csinos lányok vannak.

2021. febr. 12. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!