Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Tatabánya milyen város?

Tatabánya milyen város?

Figyelt kérdés

2021. febr. 9. 18:55
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Kicsi
2021. febr. 9. 19:00
 2/10 anonim válasza:
Vonalzó
2021. febr. 9. 19:23
 3/10 anonim ***** válasza:
68%

Rengeteg az alkoholista, meg a turbómagyar, én a környékét is elkerülném!

Meg még ott van ez is...

https://www.youtube.com/watch?v=bMuytA2dShc

2021. febr. 9. 19:27
 4/10 anonim ***** válasza:
83%
Én lehúztam ott 18 évet. Ha jót akarsz magadnak, akkor a megyét is elkerülöd.
2021. febr. 9. 20:11
 5/10 A kérdező kommentje:
De miért #4
2021. febr. 9. 20:52
 6/10 anonim ***** válasza:
83%

Itt válaszolok, nem privátban.

Dózsakerti voltam, szóval nem is szar részén éltem. Nincs semmi a városban, ami van az is szar, tele van cigóval meg prolival, stb, stb. Életem legjibb döntése volt otthagyni az egész koszfészket.

2021. febr. 9. 21:31
 7/10 A kérdező kommentje:
Te mivel vagy jobb mert fehér a bőröd,te vagy a proli
2021. febr. 10. 15:15
 8/10 anonim ***** válasza:

Óhh, bocsánat :) A válaszodból ítélve mégiscsak neked való a hely :)

De azért válaszolok is. Nem a bőröm színe miatt vagyok jobb ember. A legtöbb a tipikus lopós, cigitarhálós, szarjuk tele a világot gyerekekkel a segélyért típusúak. Nah, az ilyeneknél igenis jobb vagyok.

2021. febr. 10. 15:19
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Újvárosban lakok már 14 éve, szerintem teljesen jó hely. Mésztelep van, meg vannak cigók, de azért a mésztelep eléggé elszigetelt. Nem látom annyira vészesnek a helyzetet. Szórakozóhely annyira nem érint, de ha Újvárost nézzük csak, akkor van egy pláza, itt van vasútállomás, buszvégállomás, piac, általános iskola, gimnázium, városháza, boltok (Lidl, Interspar, Penny, kisboltok, kínaiak). Nagyon nem hiányolok semmit. Város másik végében meg ott az élményfürdő. Kerékpározás szempontjából is tökéletes, el lehet menni Tata-Dunaalmás irányban, illetve Környe-Oroszlány-Majk irányban épített kerékpárúton. Összességében szép környék, megvan minden ami nekem kell, és a közbiztonsággal sincs bajom. Ja, és mellesleg munka is van bőven, itt az ipari park tucatnyi multival. Emiatt elég drágák is az ingatlanok.
2021. febr. 10. 15:40
 10/10 anonim ***** válasza:
16%
Alkeszek, drogosok, cigók pedig a környéken ugyanúgy vannak. Ilyen szempontból se Tata, se Oroszlány nem jobb hely (sőt utóbbi még rosszabb)
2021. febr. 10. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!