Nem tudja-e vki hogy mit csináljak 9 nap és itt a karácsony 1000 ft kéne csak hisz muszáj volt elköltenem FONTOS VOLT. Tatabányai vok.12éves lány és hát ez egy hallott város hogyan keresek 9 nap alatt 1000ft-ot?
Figyelt kérdés
2011. dec. 15. 13:59
1/7 anonim válasza:
Szerintem sehogy... Ismerősnél ha lehet, vállalj kutyasétáltatást vagy akármit, amiért fizetnek neked egy keveset. De egyébként esélytelen.
2/7 anonim válasza:
1000 forint nem nagy pénz ma már,tanítani nem tudsz valamit?Mit akarsz kezdeni 1000 forinttal?
3/7 anonim válasza:
Első körben olvasgasd "A magyar helyesírás szabályai" könyvet, majd próbálj meg ennél szebb, értelmesebb mondatokat fogalmazni.
4/7 anonim válasza:
mit akarsz 1000 ftal? am én is tatabányai vagyok :d
5/7 A kérdező kommentje:
3. válaszoló menjen a p-be és a többinek meg köszi bevált hisz van 2 kutyás csaj aztán megkérdeztem az egyik 600 fizetett a mások 500-at plusz a szomszéd nőmnek elmentem a térre alomért és 300 ft-ot fizetett plusz a vissza járót ami 240 úgyhogy bőven maradt még a perselybe amúgy anyunak nagyon tetszett egy étkészlet és karácsonykor abba akar vacsizni és hát mint minden 3. jó kislány vettem magamnak egy Androidot és anyának nem tetszett hogy nem gondolok a karácsonyra...
2011. dec. 15. 19:59
6/7 anonim válasza:
Látjátok, így kell gyorsan pénzt keresni. XD
7/7 anonim válasza:
Isten bizony, már majdnem küldtem Neked ezer forintot, aztán elolvastam az utolsó hozzászólásodat, és meggondoltam magam. Ilyen alpári, tiszteletlen 12 éves, beképzelt hülyével még nem találkoztam. Egy tatabányai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!