Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Nem tudja-e vki hogy mit...

Nem tudja-e vki hogy mit csináljak 9 nap és itt a karácsony 1000 ft kéne csak hisz muszáj volt elköltenem FONTOS VOLT. Tatabányai vok.12éves lány és hát ez egy hallott város hogyan keresek 9 nap alatt 1000ft-ot?

Figyelt kérdés
2011. dec. 15. 13:59
 1/7 anonim válasza:
Szerintem sehogy... Ismerősnél ha lehet, vállalj kutyasétáltatást vagy akármit, amiért fizetnek neked egy keveset. De egyébként esélytelen.
2011. dec. 15. 14:11
 2/7 anonim ***** válasza:
1000 forint nem nagy pénz ma már,tanítani nem tudsz valamit?Mit akarsz kezdeni 1000 forinttal?
2011. dec. 15. 14:19
 3/7 anonim válasza:
Első körben olvasgasd "A magyar helyesírás szabályai" könyvet, majd próbálj meg ennél szebb, értelmesebb mondatokat fogalmazni.
2011. dec. 15. 14:39
 4/7 anonim ***** válasza:
mit akarsz 1000 ftal? am én is tatabányai vagyok :d
2011. dec. 15. 14:51
 5/7 A kérdező kommentje:
3. válaszoló menjen a p-be és a többinek meg köszi bevált hisz van 2 kutyás csaj aztán megkérdeztem az egyik 600 fizetett a mások 500-at plusz a szomszéd nőmnek elmentem a térre alomért és 300 ft-ot fizetett plusz a vissza járót ami 240 úgyhogy bőven maradt még a perselybe amúgy anyunak nagyon tetszett egy étkészlet és karácsonykor abba akar vacsizni és hát mint minden 3. jó kislány vettem magamnak egy Androidot és anyának nem tetszett hogy nem gondolok a karácsonyra...
2011. dec. 15. 19:59
 6/7 anonim válasza:
Látjátok, így kell gyorsan pénzt keresni. XD
2011. dec. 15. 20:38
 7/7 anonim ***** válasza:
Isten bizony, már majdnem küldtem Neked ezer forintot, aztán elolvastam az utolsó hozzászólásodat, és meggondoltam magam. Ilyen alpári, tiszteletlen 12 éves, beképzelt hülyével még nem találkoztam. Egy tatabányai.
2011. dec. 16. 08:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!