Utaznál +16 km-el többet naponta +150 ezer forintos fizetésért?
Figyelt kérdés
Eddig 40 km-t ingáztam nettó 300e Ft-ér, most pedig felvennének egy céghez nettó 450e Ft-ért, de 48 km-t kéne utaznom, ráadásul arra autópálya sincs.
50 Ft-ot fizetnek kilométerenként. Szerintetek megéri?
Nem sok a napi 96 km oda vissza?
2021. febr. 8. 19:29
11/17 anonim válasza:
Hát ez nem kérdés, persze, hogy váltanék
12/17 anonim válasza:
Kicsit más állásponton vagyok, mint a többi kommentelő. Voltam hasonló helyzetben, bevállaltam, de 1 év után teljesen ki voltam készülve az ingázástól, korai kelés, balesetek, időjárás, annyi minden van, ha szerpentinen mész, ott hatványozottan figyelni kell, fárasztó már a vezetés is. Hacsak nincs legalább heti 1-2 nap home office, én nagyon elgondolkodnék, hogy milyen pénzügyi célom teljesül később, ha nem vállalom, mert nem biztos, hogy ah életminőséged szempontjából megéri. Az autót pedig megint csak kalkuláld bele, ennyi futásnál gyakoribb szerviz és végső soron autó is kell, plusz ilyen sok vezetésnél casco elengedhetetlen, stb. Sztem ezeket azért számold végig, mert a végén rájöhetsz, hogy a +200-250 ezer el is olvad.
14/17 anonim válasza:
Ha nem hajt a tatár, vagy nem lebeg felettem egy komoly hitel és a jelenlegi munkahelyemen jól érzem magam, akkor nem váltanék.
15/17 anonim válasza:
Nem biztos, hogy jól értettem (vagy jól lőttem be, hogy mennyivel mész autópályán és közúton), 20 perccel lenne hosszabb az utazás és alatta vagy az egy órának? Mert akkor szerintem megéri.
16/17 anonim válasza:
+150e nettoert oda is koltozhetsz!
17/17 anonim válasza:
Ha már 40-et lementél eddig, akkor az a +8 km még mi? Simán megéri szerintem ennyi pénzért, jó deal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!