Alkalmazottnak jobb lenni, vagy egyéni vállalkozónak?
Ha azt nézzük, teljesen független egyikben sem lehet az ember, mert az egyéni vállalkozóknak is diktálnak, csak ott nem a főnök, hanem a megrendelő. Ugyanakkor bizonyos dolgok rugalmasabban alakíthatóak (pl. kötetlenebb munkaidő), de a felelősség is nagyobb.
Aki esetleg mindkettőben benne volt már, milyen előnyöket/hátrányokat tapasztalt?
Az én szakmában alkalmazottként nagyobb a felelősség.
Ráadásul vállalkozó csak kb. valami tanácsadó lehetnék. Az szerintem sokkal macerásabb
Nem diktál senki.. Én vagyok a szakember, én mondom meg, hogy mi hogy legyen. Persze figyelembe veszem az ügyfél kérését, óhaját sóhaját, célját..
Ha neki nem felel meg amit ajánlani tudok, akkor nem szerződünk le.
Vállalkozóként sokkal nagyobb a függetlenségem, mint alkalmazottként. + a saját váramat építem, rajtam múlik mennyit keresek, nem olyan személyek döntenek a fizetésemről, előmenetelemről, akiket még csak nem is ismerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!