Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyi plusz pénzért vállalnád...

Mennyi plusz pénzért vállalnád el, hogy Budapestre járj fel dolgozni és fent aludj hétköznaponként?

Figyelt kérdés

Jelenleg megyei nagyvárosban dolgozok bruttó 700 ezres fizetésért, viszont átakar csábítani egy cég Pestre. Egyenlőre bruttó 900 ezret ajánlottak, illetve, hogy bérelnének nekem egy lakást havi 200 ezer támogatásig.

A lakás része azért nem érint mert itt saját lakásom van, ha albérleteznék akkor biztos igent mondtam volna már rá mert akkor már jóval nagyobb emelés lenne, de így kvázi csak bruttó 200 az emelés , adókedvezményem nincs tehát olyan 130 ezer forint körüli összeg, de emiatt el kell költöznöm.

Lakásom nem akarnám kiadni, maximum eladni de ahhoz kéne pár év, hogy eldöntsem bejön e a hely meg a pesti élet.

Ti mennyi plusz pénzért vállalnátok be ezt a váltást?

2021. febr. 5. 17:57
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
75%
Távmunka miért nem játszik?
2021. febr. 5. 17:59
 2/29 A kérdező kommentje:

Ott kell lenni az irodában. Nagy részben telefonon és számítógépen végzem a munkám, de legtöbb cég megköveteli, hogy bent legyek ebben a pozícióban.

Nem programozás vagy ilyesmi. Értékesítési terület, csak magasabb pozíció.

2021. febr. 5. 18:07
 3/29 anonim ***** válasza:
87%

Úgy,hogy a cég bérel neked lakást úgy elvállalnám.

Havi 200 ezerért már lehet jó környéken levő, pofás lakásokat találni.

Budapesten sok a lehetőség.Valószínű a budapesti cég jobban is emelgeti a fizetésedet, mint a vidéki.

2021. febr. 5. 18:12
 4/29 anonim ***** válasza:
25%
Beköltöznék a cég által bérelt lakásba, a sajátomat meg kiadnám (a pestit). Meg kérnék egy százassal többet, hogy kerek legyen.
2021. febr. 5. 18:16
 5/29 anonim ***** válasza:
75%

"a sajátomat meg kiadnám (a pestit)"

Nem írta, hogy pesti lakása van (valószínűleg nincs is), de ja,

2021. febr. 5. 18:17
 6/29 A kérdező kommentje:

Igen, ez tényleg jó, viszont nekem is van lakásom már amit igaz a szülőktől kaptam még anno , de felújítottam és most már el vagyok benne. Kiadni albérletbe nem szeretném. Így meg kvázi nekem ez nem plusz mert most is "ingyenes" a lakhatásom.

Ahogy írtam ha albérletben lennék akkor biztos egyből rábólintanék de így kérdéses.

Na meg még az is kérdéses, hogy hol bérelnék, mert nem szeretnék naponta órákat dugóban ülni, ami itt nincs annyira. Ha van is akkor is 15 perc helyett mondjuk 25 perc alatt érek be. Céges kocsi az adott mindkét helyen , szóval ebben sincs igazából extra.

Most igazából ahogy itt leírom nem feltétlen érné meg ekkora életváltást meg költözést beiktatnom havi 130 ezer forintért. (Igen tudom, sokaknak sok pénz, nekem is számít nyílván, mások a nagyságrendek)

2021. febr. 5. 18:17
 7/29 A kérdező kommentje:

Nem pesti lakásom van, vidéki nagyvárosban lakok és itt van lakásom.

Most kellene Pestre költöznöm az új munka miatt akik hívnak.

2021. febr. 5. 18:18
 8/29 anonim ***** válasza:
50%

Bocsánat, valamiért úgy értelmeztem, hogy mindkét helyen van lakásod.

200ból amúgy gyakorlatilag az iroda szájában is beleférne egy lakás. Én költöznék így is.

2021. febr. 5. 18:28
 9/29 anonim ***** válasza:
83%

Nekem megérné, 200 al többet keresek, meg kibérelnek egy nagyon jó lakást is nekem.

Bőven megéri

2021. febr. 5. 18:37
 10/29 anonim ***** válasza:
75%
Miért nem adod ki a vidéki lakásod? Ha elmenne havi 100-120 körül akkor is közel 250ezerrel keresnél többet. Annyiért már megérné nem?
2021. febr. 5. 19:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!