Gyakornoki interjú problémák?
Sziasztok!
Volt a héten egy gyakornoki interjúm.
Szerintem nem sikerült rosszul,viszont amikor legkérdezték milyen fizetésre gondoltam,picit többet mondtam,mint amit a diákszövetkezetes mondott,hogy fizet a cég.
Nem direkt,nagyon ideges voltam és véletlenül mondtam többet. Ez csak az interjú után esett le..szerintetek emiatt bukhatom az állást?
Valamint,azt mondták kérnek 1 hét türelmet a válaszadással.ilyenkor már lehet sejteni,hogy nem kapom meg az állást?
Eddig 2 helyen vpltam gyakornok és mindkét helyre aznap vagy másnap már szóltak,hogy felvettek.
21L
Semmi gond.
Van bér alku, ha max 10-15%-al mondtál többet, akkor megmondják, hogy kevesebbet tudnak adni. Azt pedig vagy elfogadod, vagy nem.
Ha mondjuk bemondasz 30-50%-al többet, az már gond, de pályakezdőknél még ilyemkor is simán megkérdezik, hogy nem vállalják e kevesebbért, sokaknak fogalmuk sincs a realitástól, és elfogadják az ajánlatot.
#2 nem, baszki nincs béralku. Szerinted van béralku egy gyakornok esetében? lol...atyaég, feljövök gyakorira és ilyen okoskodó világtalanokat látok válaszolni.
Te jó ég..
3: gyakornoknál nem klasszikus béralku van, de megmondják, hogy ennyit tudnak adni. Lehet, hogy rossz szóhasználat volt, de én ettől még nem annyi, hogy bemondott valamit, és ha a cégnek nem tetszik, akkor nem hívja, hanem felhívják, és elmondják, hogy mennyi az ami adható.
Egyébként nálunk pont ezért meg sem kérdezzük a gyakornokot, hogy mennyit akar keresni, vagy már a hirdetésben benne van, vagy kb az első 2 percben megtudja, hogy megkapja a diákszövetkezetes bért.
Ha kérdezték, akkor ott már nem bitos, hogy nincs valamennyi mozgástér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!