KPMG-nél milyen a szakmai interjú?
Figyelt kérdés
A tesztek meg a HR beszélgetés szerintem egész jó lett eddig, az utolsón mire lehet számítani?
Számviteli gyakornoknak jelentkeztem.
2021. jan. 18. 12:28
1/1 anonim válasza:
Nekem másfél hónapja volt interjúm teljes munkaidős állásra a KPMG-nél ott nem volt teszt, csak HR beszélgetés és utána a konkrét interjú. Semmi különös igazából, megvannak ugyanazok a sablon kérdések mint az összes állásinterjún, miért akarsz itt dolgozni, mitől vagy jó jelölt stb., szóval a motivációidról meg a személyes tapasztalataidról kérdeznek, aztán valószínűleg az adott részleg vezetője bemutatja az a departmentet, beszél a csapat összetételéről és ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!