750 ezer körüli nettó fizetés jónak számít Magyarországon vagy inkább átlagos?
Figyelt kérdés
2021. febr. 5. 08:25
21/29 anonim válasza:
Attól függ. Ha euróban érted akkor el lehet éldegélni belőle, igen.
Üdv:egy fodrász-mérnök-burkoló.
23/29 anonim válasza:
2100€ havonta? Ugyan, az nem túl pénz. Hiszen az osztrák nettó átlag bér 3100. Ennyiből felkopik az állad Mo-n.
24/29 anonim válasza:
Az előzőekben említett burkoló-fodrász-targoncás trión kívül csak a gyik-es programozó huszárok keresnek ennyit a jakuzziból napi 2 óra prüntyögéssel a laptopon.
25/29 anonim válasza:
KEzdem azt hinni, hogy az ilyen kérdések tuti trollok vagy tényleg ennyi és dicsekednek ezzel...Ember nettó? Ebből úgy meggazdagodnák hogy jajj 3 év azt vehetnék egy luxus lakást is...magyarországon milyen munkával lehet ennyit keresni mert 250nél többet se tudtam keresni nagyon :D...ember majdnem szinte 1 milliód van és még te kérdezed hogy jónak számír? ha havonta igen ha évente akkor is...most mondjuk azt hogy nem és keresel olyat ami 1 milliót fizet kp.ban? XD
26/29 anonim válasza:
750 ezer körüli nettó fizetés MO-n?
Hol a fészkes fenében adnak ennyi fizetést és milyen munkában mert engem érdekelne...Remélem tényleg csak egy troll vagy mert aki ennyit birtokolna 100% hogy nem kérdőjelezné meg azt, hogy jónak számít e vagy sem...
27/29 anonim válasza:
"Ebből úgy meggazdagodnák hogy jajj 3 év azt vehetnék egy luxus lakást is.."
750.000x36 (3 év) = 27 millió
És akkor nem ettél, nem ittál, nem csináltál semmit, csak tetted félre a zsetont. Nem tudom, hogy hol kapsz 27 millióért luxus lakást Mo-n, de ebből Bp-en egy panel jön ki.
28/29 anonim válasza:
27.hülyéskedtem nem komolyan gondoltam XD...
29/29 anonim válasza:
Nyilván ez egy troll, de IT területen, vagy néhány mérnöki, gazdasági területen sem elérhetetlen 5-10-20 év tapasztalattal. Más területen cégtől függően ez közép- vagy felsővezetői fizetés. Orvosok magánpraxisban (vagy most az új törvényükkel államiban is), és vállalkozók is kereshetnek ennyit. De attól még az átlag Jóskapista fodrász és burkoló Kft. ügyvezetője nem véletlenül nem Q7-essel járkál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!