Akik otthon dolgoznak mennyire szokták kitölteni a 8 órás munkaidőt? El szoktak valamennyit "sumákolni"?
Figyelt kérdés
2021. febr. 4. 15:55
1/12 anonim válasza:
Igen. Én konyvelokent dolgozom s van hogy elég sokat elsunyitok. Annyi hogy zarasban ez vissza potlodik.
Pl a 8 órába bele számítom a fél órás ebéd időt is, hisz most home officeban nem igazán látják mit csinálok a gép előtt. Vagy le dolok néha 10 percet. Ilyenek
3/12 anonim válasza:
Hat nalunk nem mindig porog a melo, olyan netto 4 orat dolgozok
4/12 anonim válasza:
Nálunk senkit nem érdekel, hány órát dolgozom, csak a munka legyen kész. Ez néha 6 óra, néha 10. És ez a home office előtt is így volt.
5/12 anonim válasza:
Változó, igazából nem kell "sumákolnom" mert előfordulnak amúgy is "üresjáratok".
6/12 anonim válasza:
Néha egy fél órával előbb kezdek edzeni, mint hogy véget érne a munkaidő. De ha meló van akkor van hogy este nyolcig is dolgozom. Szóval nem dolgozom kevesebbet, csak sokkal kényelmesebb így.
7/12 anonim válasza:
Nem vagyok home office-ban de így is elsumákolom a munkaidő jelentős részét. Ha szólnak, ha baj van megyek, a munkám beosztom magamnak, szóval igazából fölösleges 8 órát ott ülnöm, de hát ilyen a magyar rendszer...
Az dolgozik jól aki túlóráik és 10-12 órákat ott van a cégnél, holott én is megcsinálom a feladato mcsa ksokkal rövidebb idő alatt és azt is megtehetném, hogy 12 órát ülök benn, legalább több lenne a fizetésem. Csak baromi unalmas...
8/12 anonim válasza:
el bizony.. hülye leszek a 8 órát teljesen 1005ig kidolgozni, mikor a kollégák sem teszik.
10/12 anonim válasza:
Nálam nem a munkaidő számít. Meg kell oldani a feladatot. Múltkor hajnali kettőig dolgoztam, aztán tízig aludtam. Ha ebéd után nincs kedvem dolgozni elmegyek sétálni. Aztán este befejezem amit arra a napra terveztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!