Kollégákat bejelölni facebookon?
22éves vagyok,végzős egyetemista és bekerültem egy céghez gyakornokként,1 hónapja.
Sokszor feldobja a facebook ajánlásba a kollégákat :D viszont nem tudom illik-e bejelölni őket.
Egyedüli gyakornok vagyok az osztályon,35-40-50es korosztályba tartoznak a kollégák.
Jóban vagyunk,mármint bent a minkahelyen,nyilván azon kívül nem nagyon lógunk együtt,nekik mind családjuk van én pedig ugye velem egyidős barátokkal szoktam lógni. De a cégben nagyon jóban vavyunk mint kollégák,sokakkal ebédelni is járunk együtt ebédszünetben.
Ők nem jelöltek be,nyilván van jobb dplguk is mint utánam koslatni facen:D
Bejelölhetem őket így gyakornokként,vagy nem illik?
22L
Ez ari. A kollégák nem haverok. ha új helyen bejelölnek, megmondom nekik, hogy nem akarom visszaigazolni, mert az az ÉN felületem és nem akarom, hogy tulaj, felettes ott like olgasson meg nézegesse a dolgaim. Nem rá tartozik.
Én is mindig, mindenkivel jóban vagyok, amíg ott vagyok. Utána nálam a közös piálás meg facebook nem fér bele.
Köszi!
Ez az első igazi irodai munkm, nem tudtam mit hogyan kéne kezelni:D
Lehet,hogy kicsit hülyeségnek tűnik amit kérdeztem:D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!