Ha 16.00 kor van a woltal meet es felvesznek, mikor hivnak, hogy jo lett a teszt?
Figyelt kérdés
2021. febr. 1. 16:13
1/9 anonim válasza:
hamarosan.
ha a saját neved helyesen leírtad, akkor fel vagy véve, szóval nem túl komoly a küszöb ebben a munkaerő hiányos helyzetben
2/9 A kérdező kommentje:
17.00 ig dolgoznak. 18 oraig van meet 16.00 tol. Ezert kerdem, hogy mikor? Masnap 8 kor 9 kor? Tiszta rossz igy..
2021. febr. 1. 16:19
3/9 anonim válasza:
Mondjuk ahogy írsz simán el tudom képzelni, hogy a neved leírásában is hibát vétettél.
4/9 A kérdező kommentje:
Hát. Felőlem azt hiszel amit szeretnél. Egy kérdést tettem fel amire nem tudtál válaszolni ellenben sértegetni igen. Nem az én szegénységi bizonyítványom..:) nem hiszem, hogy én lennék az értetlen vagy a buta.
2021. febr. 1. 16:34
6/9 anonim válasza:
magasra helyezted a lécet ezzel a melóval én úgy látom
7/9 A kérdező kommentje:
és még is miért?? eddig is futárkodtam a netpincérnél és más helyeken. komolyan nem értelek titeket..:DD
2021. febr. 1. 18:56
8/9 anonim válasza:
szerintem azt nem értik a srácok, hogy miért olyan kérdésed van az interneten vadidegenektől, amire a munkáltató nettó másfél perc alatt válaszol
9/9 anonim válasza:
A wolthoz teszt kell?? Mégis mit tesztelnek? Tudsz e tájékozódni vagy mi? :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!