Cig pannónia mit kell csinálni, tényleg azt amit a hirdetésben írnak?
Figyelt kérdés
Hirdetnek egy munka lehetőséget ami szerint ügyfelekkel kell időpontot egyeztetni, kapcsolatot tartani velük. A hirdetés szerint csak egy érettségire van szükség hozzá. Tényleg ezt kellene csinálni, vagy inkább telefonálgatni és rásózni mindenkire minden biztosítást?
Mik a tapasztalatok?
2021. febr. 1. 14:22
A kérdező szavazást indított:
Tényleg ezt kellene csinálni
Nem ezt kellene
8 szavazat
2/5 anonim válasza:
Így van, sima ügynöki, és az egyik leggázabb biztosítónál. "Jobb" esetben egy rendes ügynök fizet hogy egész nap telefonálj neki. De abban meg kiégsz. De kapsz ezres órabért, hogy neki alsó hangon félmilliós fizetést csinálj.
3/5 A kérdező kommentje:
Ma voltam bent, úgy kezdték itt nincsenek alkalmazottak, csak olyan embereket alkalmaznak (nem is tudom hogy mondta pontosan) akik vállalkozók azaz én pl mint magán személy nem is dolgozhatnák náluk /nekik
2021. febr. 3. 21:25
4/5 anonim válasza:
Magyarul katásként (példa csak) lehetsz náluk biztosítási ügynök.
5/5 anonim válasza:
régen házalónak hívtuk ezeket. csak itt túlárazott és elavult biztosítási csomagokkal zaklatják az embereket kinőtt ballagásos nejlon öltönyben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!