Hol és hogyan érdemes munkát keresni, ha?
Egy vagy két félév erejéig szüneteltetem az egyetemi tanulmányaimat és helyette szeretnék elmenni dolgozni. Gimnáziumba jártam és utána rögtön tovább is tanultam, tehát nincsen semmilyen konkrét végzettségem vagy szakmai tapasztalatom. Angol szakos vagyok, szóval az egyetemi tanulmányaim kapcsán sem tudnék munkát vállalni. Angolul beszélek felsőfokon (és van egy német középfokú, illetve egy kínai alapfokú nyelvvizsgám, de azért ez már/még nem a használható szint). Munka terén pedig egyedül annyi szempontom van, hogy szellemi - irodai munka legyen (tehát nem gyár, kereskedelem stb.). A helyszín és a fizetés egyáltalán nem szempont. 21 éves vagyok, nő.
Soha korábban nem kerestem még munkát, emiatt nem tudom, hogy konkrétan hogyan és hol kellene keresnem az én helyzetemben. Klasszikus álláskereső portálokat célszerű böngészni (pl. profession) vagy már inkább a közösségi oldalakat kell figyelni? Van létjogosultsága annak, hogy én keresek fel cégeket, szervezeteket stb. vagy ez nem vezethet sikerre? Milyen egy jó önéletrajz az én esetemben? Igazából bármiféle tanács jól jönne ezzel kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!