Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Oroszországban szeretnék...

Oroszországban szeretnék munkát találni, hol érdemes keresni?

Figyelt kérdés
Angolul németül középfokon beszélek, oroszul alapfokon. Szeretnék egy kis időt kint eltölteni.Köszönöm a tippeket!

2012. ápr. 27. 17:57
 1/4 étoile et lune ***** válasza:
100%
Hány éves vagy és mi a nemed?
2012. ápr. 27. 22:42
 2/4 étoile et lune ***** válasza:
100%
Mert ha 18-25 vagy, mehetsz ki Au Pairnek. Néha fiúkat is keresnek, de az ritkább. (Au Pair = bébiszitter, aki besegít a háztartásba, és kábé 80ezret kap)
2012. ápr. 27. 22:43
 3/4 A kérdező kommentje:
25 vagyok és férfi. Akár au pair munka is érdekel. Hol tudok utánanézni? Előre is köszönöm!
2012. ápr. 28. 17:55
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Oroszországban két munka fizet jól. Olaj és gázipari. Pofátlan jól lehet keresni, igaz bírni is kell az extrém körülményeket. Beszélhetünk még au pair munkakörről, de azokat többségében helyben kitudják elégíteni. Továbbá au paireket kint a nagyon jó anyagi háttérrel rendelkező családok fogadnak. Vagy nagyon magas beosztásban dolgoznak, vagy mondjuk ki alvilágban tevékenykednek. Mindkét esetben szád szemed zárva addig maradsz élve, és nem vicceltem:) Plusz ki vagy téve akár leszámolásnak,vagy bármilyen életellenes cselekedetnek. Ha mindenáron ott szeretnél dolgozni, én mindenképp egy teljesen szokványos irodai munkát ajánlok.
2012. ápr. 28. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!