Diákmunkánál mennyire veszik komolyan az excel ismeretet?
Figyelt kérdés
Egyetemi gyakorlatról lenne szó, a leírásban olyan diákokat keresnek akiknek magabiztos az excel tudása. Hát, én kb a napokban még az excelt exelnek írtam..2021. jan. 27. 14:34
1/8 A kérdező kommentje:
Csak mert úgy hallottam hogy diákmunkánál még nem olyan para ez
2021. jan. 27. 14:35
2/8 anonim válasza:
Az attól függ mi a munkakör. Ha egész nap táblázathuszárkodni kell, akkor nagy hátrány. Ha kávét főzni, fénymásolni, főnök kocsiját mosóba vinni, akkor nem.
5/8 anonim válasza:
Annyira nem bonyolult program, de tényleg feladat körtől függ, ha csak új adatokat kell felvinni bele, akkor minimális ismeret is elég és hogy tudod mire való. A te munkádat gyorsíthatja, ha van tapasztalatod benne, legalább összeadni tudsz :D
6/8 A kérdező kommentje:
Valami nyilvántartásos dolog
2021. jan. 27. 15:49
7/8 anonim válasza:
Megtanulod par ora alatt amit kell, csak legy magabiztos.
8/8 anonim válasza:
Hát nekem volt olyan munkahelyen gyakornokként, ahol napi 8 órában excelt használtam, de semmi bonyolult dolog, ezt is úgy hirdették, hogy "advanced excel". A legelső napon megmutattak mindent, és bármikor segítettek a kollégák, ha gondom volt, egy diákmunkánál biztosan van betanítás, ha nekik nagyon fontos az excel tudás akkor egy teszttel fogják előszűrni a jelentkezőket, szóval attól nem kell aggódnod, hogy úgy vesznek fel, hogy aztán hoppon maradsz segítség nélkül. A betanításnál oda kell figyelni és gyakorlatilag ennyi, egyébként meg a kollégákon kívül google a barátod, a vállalati gépen kikeresheted a probléma megoldását, a microsoftnak nagyon jó support oldala van az office alkalmazásokhoz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!